Vendégkönyv

Írás a vendégkönyvbe


Mónika    2008 december 24 11:03
Kedves Gaby és Géza!
A gála hihetetlenül jó volt, akárcsak a többi Bonitás rendezvény!(: Nagyon jól éreztem magamat. Még végig tudtam volna csinálni egy-két előadást.:D
Nagyon szépen köszönöm, hogy felléphettünk az Abbával. Ez (is) egy fantasztikus karácsonyi ajándék volt számunkra.(:
Mégegyszer köszönöm nektek ezt a remek gálát!(:

Gina    2008 december 21 09:29
Mindenki szerint nagyon szép volt a karácsonyi gála, bár szerintem szereplőként részt venni rajta sokkal jobb volt:) Köszönöm Gabi+Géza! Pihenjétek ki magatokat és BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!

Nesztííí    2008 december 17 13:41
Sziasztok!
Egész furcsán érzem magam.Már szerda van és a héten még nem voltam edzésen.Hiányzik.
A gála nagyon jó volt és úgy érzem abszolute megérte kihagyni a készülődés miatt a péntek esti bulikat,a szombati,vasárnapi családi programokat.Hihetetlenül jó érzés volt ekkora közönség előtt táncolni és a szülőknek,nagyszülőknek is örömet okozni.Köszönöm Gabynak és Gézának,a KPI-nek és persze a szüleimnek is.Azt is köszönöm,hogy végül mégis eltáncolhattuk az Abbát :)
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új évet Mindenkinek!

nócyanyu    2008 december 16 18:56
Kedves BONITÁSOK !
Amióta karácsonyi gálát láthatok, azóta ez a legszebb karácsonyi ajándék nekem. És szerintem nem csak nekem. Ajándék ez Gabytól, Gézától, ajándék saját gyermekünktől és a többi táncos gyermektől.
Varázslatos, tündöklő, szemet, szívet gyönyörködtető ajándék. Kívánhatunk-e ennél gyönyörűbbet? Én nem tudok.
Köszönjük Nektek a sok munkát, a lelkesedést, az odaadást és a csodát, amivel ismét elkápráztattatok bennünket szülőket, rokonokat, barátokat, tanárokat !
Ezek után már csak nagyon szép, békés, boldog karácsonyt kívánok minden ANGYALI BONITÁSNAK !
nócyanyu

Dorinaa.:)    2008 december 16 14:59
Annyira jó volt a karácsonyi gála..:)
Most kezdődött el a hét és máris hiányoztok.A kezdő csoport és persze GABI ÉS GÉZA !!!!
Bár ez volt az első gála amin szerpeltem, nagyon jó volt és nagyon ügyesek voltatok!(többi bonitások)
Nagyon nagyon nagyon.. köszönöm nektek.:D

valentin    2008 december 16 12:17
Boldog karácsonyt Gaby és Géza!!!!!!

Réka anyu    2008 december 15 19:06
Kedves Gaby és Géza!
Csodálatos volt a gála! Köszönöm!
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!

Kitti    2008 december 15 14:58
Hát ahogy látom én kezdem a gáláról szóló élménybeszámolót:) Iszonyatosan jól éreztem magam a tegnapi napon nem csak azért mert egy nagyon jó társaságban voltam egész nap hanem mert táncolhattam. Legszívesebben nem jöttem volna haza este hanem még pár előadást végig csináltam volna, de ezzel nagyon sokan vannak még így.Remélem hogy még sokáig tagja lehetek ennek a nagy "családnak":) Gaby és Géza nagyon szépen köszönjük hogy megint ilyen szép gálát csináltatok és hogy megmutathattuk hogy mit tudunk:) puszi.

Lófika    2008 december 13 08:36
Már nagyon várom a Karácsonyi gálát, mert egész nyáron pumpáltunk és kíváncsi leszek,hogy megtette-e a hatását!!!!!
Ui.:Sokat tessék pumpálni és meglátjátok, hogy megteszi a hatását!!!!!! :D :)

Mónika    2008 július 20 15:35
Kedves Gaby és Géza!
Sajnos vége a tábornak, pedig szerintem mindenki szívesen maradt volna még.:) Nagyon hiányzik a sorbanállás a fürdőszoba előtt, azok a finom kaják xD, a bemelegítések, a felejthetetlen edzések, délutáni csendespihenők, az esti filmnézések, a péntek esti játékok és a dinnyeevés, na meg persze a társaság! Örülök, hogy a versenyzőkkel jöhettünk a táborba, tőlük igazán sokat lehet tanulni. Na meg persze új barátokra is találtunk!(:
Köszönjük szépen ezt a remek tábort!

Nesztííí    2008 július 16 09:59
Sziasztok!
Egész furcsa újra itthon.Csak 11-kor kászálódok ki az ágyból, nem a bőröndömből öltözöm fel és nem kell sorbanállni a fürdőszoba előtt.De! Nem bemelegítéssel kezdődik a nap egy nagyon jó társaságban.Edzések sincsenek. Nem biztos, hogy bírni fogom ezt így szeptemberig. Ha már úgyis mindenki kipihente magát, nem mehetnénk vissza még egy hétre? Na,ki jön? Nagyon jól éreztem magam és köszönöm Mindenkinek, elsősorban Gabyéknak :)

Nócy    2008 július 15 08:06
Kedves Gaby, Géza!
Tükrös terem, medence,szauna,konditerem stb...tökéletes helyszín egy szuper táborhoz:) Nem csalódtunk idén sem, nagyszerű hetet töltöttünk együtt:)Köszönjük szépen és jövőre...folyt.köv.:)

ANTyGabY    2008 július 14 18:41
Kedves Gabi és Géza!
Óriási élmény volt számomra ez a tábor. Nagyon jól éreztem magam. Sok új barátot és tapasztalatot szereztem a hét folyamán. Rengeteg izgalmas történésben volt részem és ezt mind nektek köszönhetem. Remélem, jövőre is ilyen jó lesz. Jó pihenést kívánok nektek a nyárra!
Bélszínroló Gábor :D

Ray Obvinsky    2008 július 14 09:23
Helló, Szia, Pisztácia!:)
Húúúú, Gabi Géza, nagyon köszi ezt a tábort! Egyszerűen nagggyon jó volt! Viszont fogytam 3 kilót xd :D. Remélem, jövőre még ennél is jobb lesz.
Ray Obvinsky

Petra    2008 július 13 17:36
hadnagypetra@hotmail.com
Kedves Gaby,Géza,Bonitások!
Köszönöm nektek ezt a csodálatos táncolással, pancsolással,élményekkel és emlékekkel teli hetet. Feledhetetlenek lesznek azok a napok, amikor "órákig" kellett sorban állni azért, h bejussunk a fürdőbe a fésünkért...Fárasztó is volt, de mindenért megérte..
Az esti film vetítések ahol páran ( köztük egyszer én is) elszunyókáltak...és a péntek esti/éjszakai játék ahol minden csapat remek mesét adott elő...és a hajnali dinnye evés...hmmmm.... hát azt hiszem SZUPER volt.


253
bejegyzés
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Parse error: syntax error, unexpected '&' in /web/tanc/bonitatanc.hu/stat/var/access.php on line 122