Skip to content
Főoldal arrow Vendégkönyv

Vendégkönyv

Írás a vendégkönyvbe


Hernández Tamara    2010 március 29 11:58
Kedves Gabi és Géza!
Életem eddigi legjobb BONITA bálja volt, melyet szombaton megrendeztetek!Ezúton szeretném megköszönni, hogy ott lehettem!
Köszönöm szépen mindenkinek!

Fehér Nóri    2010 március 24 15:44
Sziasztok:)
Rengeteg csodaszép dolgot írtak már az "előttem szólók", de azért én is szeretném megosztani az érzéseimet:) Nagyon büszke vagyok rá, hogy ott lehettem már 7 éve is a Bonita "úttörő" csapatában is, anno még a Tarzannal, majd a Maszkkal, Rómeóval, Shakkel:)
Kétségtelen, hogy a helyezésben mérhető eredmények nem mindig okoztak örömet, de minden évben kicsit előrébb jutottunk, kicsit tanultunk, jobbak lettünk.Azt hiszem a múlt hét pénteki induláskor még egyikünk sem sejtette, hogy az idei Formációs Magyar Bajnokságról rögtön 2 éremmel térünk haza:)A szombati nap egy csoda volt, még most is hihetetlen, ami akkor történt meg velünk, amikor már kezdtük feladni.7 év munkájának gyümölcse ez, amiért együtt küzdöttünk, és végül az akaraterőnk, kitartásunk és szívünk eljuttatott idág:)Nagyon szeretném megköszönni a volt és jelenlegi csapatársaimnak, minden bonitásnak és persze Gabinak és Gézának az elmúlt éveket.
Bizony, megcsináltuk:) Így tovább Bonita!
Hajrá picik is, maradjunk,maradjatok ilyennek, mert akkor nem állhat már semmi az utunkba:)
Sok puszi, Nóci:)

Bittner Bori    2010 március 23 20:25
Sziasztok!! Köszönöm, hogy ott lehettem a versenyen és hogy része lehetek ennek a csodálatos dolognak!!! Teljes mértékben egyet értek a Brigivel és tényleg minden úgy történt ahogy ő leírta! A nagy sóhaj az ötödik helyezett felolvasása után, a kézszorítások a negyedik után, a sírás és sikoltozás a harmadik helyezett után és a boldog ölelkezés a mi nevünk hallatán mint 2.helyezett! Még most is kiráz a hideg és könnyes a szemem, amikor ezt írom és a képeket nézem!! A tanári elismerést is a legjobbak kapták. Köszönöm Bori:D

ANNA    2010 március 23 19:34
Kedves Gabi és Géza!
Gratulálok a szép Miskolci eredményhez és a pedagógusi díjhoz. Felemelő érzés látni ahogy ezek a gyönyörű fiatalok szívvel-lélekkel küzdenek és izgulnak egymásért,önmagukért.Nagyon sok szépet kaptam a Bonitásoktól, köszönöm!
További sikereket kívánok Önöknek!EGY BOLDOG "NAGYMAMA"

Jesztl Brigitta    2010 március 22 19:06
fabijesztl@freemail.hu
Sziasztok! Egyik edzésen a Gabiékkal beszéltünk a vendégkönyvről, és Gabi /jogosan :) / megjegyezte, hogy én még sosem írtam a vendégkönyvbe. Kérdezte, hogy nekem még sosem voltak olyan nagy élményeim, hogy leírjam őket?! Mondtam, hogy persze, voltak, de én nem tudok olyan csodásan fogalmazni, mint mások, ezért eddig nem próbáltam. Úgy gondoltam, az FMB-t nem hagyhatom szó nélkül.
Köszönöm, hogy ennyi ideje tagja lehetek ennek a klubnak. Köszönöm, hogy elvitettek minket idén is, amikor mi már majdnem feladtuk (mert a SHAKE c. formációnkkal nem tudtuk beváltani a hozzá fűzött reményeket). Ti akkor is mellettünk álltatok, átsegítettetek ezen.. A nyugtató, lelkesítő szavaitokkal idén is felszívtuk magunkat és újra belevágtunk szívvel, lélekkel!A verseny nagyon hamar elröppent, fel se fogtuk még, és túl voltunk már a döntőn is. Gyomorgörccsel vártuk az eredmény hirdetést. A két junior csapatunk bronz érmének és ötödik helyezésének már előbb örülhettünk, aztán jött a mi kategóriánk.Szorítottuk egymás kezét, a pulzusunk 120 körül lehetett, a levegőt kapkodtuk, amikor kimondták az 5. helyezést és nem mi voltunk azok, már mindenki felsikított, örvendezett, aztán jött a 4. még mindig nem mi voltunk- sokk közeli állapotba került mindenki. Amikor 3-ra se Bonitát mondtak, elpattant a húr... 2.-nak kimondták a nevünket, azt az érzést leírni nem lehet... Kirázott a hideg, sikítottunk, zokogtunk, ölelkeztünk, ugráltunk, tapsoltunk... 15-20 percig is eltartott. 17 éves vagyok, életem eddigi legszebb napja volt! Akármikor eszembe jut, kiráz a hideg / most is :)/ . Megcsináltuk! Szép volt Bonita ! Köszönünk mindent Gabi és Géza! Gratulálunk a megérdemelt pedagógiai díjhoz, és teljes erőbedobással állunk elébe a Nemzetközinek! Hajrá BONITA!
Brigiii

Klárika    2010 március 22 09:17
Köszönjük szépen Gabi és Géza azt, hogy elvittetek minket a versenyre.Nagyon örülök,hogy sikerült velünk annyit dolgozni, hogy ekkora sikereket érjünk el! Köszönjük!

Klárika    2010 március 22 09:14
berci.klara
Ez a verseny hihetetlenül jóóóóóóó volt! Minden pillanata szuper volt! Gratulálok minden Bonitásnak!Jah és PSP!

nócyanyu    2010 március 21 06:10
MILLIÓ, MILLIÓ, MILLIÓ RÓZSASZÁL.....
Ezt küldöm mindazoknak, akik részt vettek a 2010. március 20-án megrendezett Formációs Magyar Bajnokságon Miskolcon !!!!
Nem tudom, hányan mentek szurkolni nekik, remélem, sokan. Azt viszont bizton állíthatom, hogy mi, akik itthon maradtunk, velük voltunk lélekben, minden gondolatunk az övék volt, nagyon-nagyon izgultunk értük.
Végre csodálatos sikerben lehetett részük! Egy napon ennyi szépség: ezüst, bronz, ötödik hely és Gabi kitüntetése.....
Óriási:):)
Viszont azt is tudjuk, hogy egy nagyon hosszú, kemény, kitartó, becsületes munka gyümölcse érett be . És egy régóta dédelgetett nagy álom teljesült: két csapat is dobogóra került. Két csapat is ! !Előbb-utóbb a kicsik is felléphetnek a dobogóra, biztos vagyok benne.Már most bizonyították, mi mindenre képesek. Nekik üzenem, kitartás, látjátok, a nagyoknak is sikerült, sok-sok év kemény munkája révén ! Kövessétek példájukat! Egyszerűen csak szeressétek a táncot ! Hallomásból tudom, hogy gyönyörűen táncoltak mindannyian, szinte tökéletesen dolgoztak a gyermekeink.
Nagyon nagy eredmény Gabi elismerése is, amit igazán megérdemelt. Legyen része még sokszor ilyenben :):)
Szívből gratulálok mindnyájatoknak!!
Hasonló szép sikereket kívánok a zalaegerszegi versenyen is !
Addig viszont még egy jót bulizunk a bálon:):)
Szeretettel: Nócyanyu

Szántó Réka    2010 február 21 20:45
Kedves Gabi és Géza!
Köszönöm szépen ezt a remek,kiváló...Nem győzőm mondani hogy mennyire jó volt a Farsangi buli.Remélem, hogy jövőre is lesz farsangi buli ,mert véleményem szerint is ez még sokkal jobb volt, mint a szülinapi buli.Üdv: Szántó Réka És még mellé sok-sok puszi+imádás van!!!!De nagyon:$ Nekem,nektek!!:$

Szabó Eszter    2010 január 02 14:34
Kedves Gabi, Géza és Bonitások!
Először is: "égig szárnyalt a lelkem", miután megnéztem a gála képeiből összeállított filmecskét.
Másodszor: szeretném Mindannyiótoknak megköszönni azokat a perceket (órákat), amiket az évek során megannyi Karácsonyi és Évadzáró Gála során volt szerencsém átélni. Gabinak és Gézának külön köszönöm, hogy olyan sok éven át mutatták az utat, hogy milyen emberré szeretnék válni. Megtanítottak arra, milyen sokat ér, ha az ember tud csapatban dolgozni és megtanulja mit jelent felelősséget érezni egymásért. Bármerre is visz az utatok (utunk) az életben, ezek a dolgok mindig előnyötökre válnak majd.
Köszönöm, hogy a Bonitához tartozhattam közel tíz évig (s tartozom a mai napig is ;). Ezúton kívánok sikerekben, eredményekben gazdag Boldog Új Évet az egész csapatnak!
Eszter

nócyanyu    2009 december 30 17:22
Sziasztok Bonitások !
Sajnos az én ötlettáram nem olyan kifogyhatatlan, mint a Gabyé. Ő mindig felülübereli még a csodát is :) Én az írásaimat már nemigen tudom. Írhatnám újra és újra, hogy mennyire tetszett, milyen csodás volt. Ezt viszont mindenki tudja így is.
Inkább elárulok egy titkot: valamikor régen, amikor a Géza is kezdő volt, akkor én is abban a klubban táncoltam-táncolgattam, amelyikben ő, majd Gaby. Abban a társaságban kezdte bontogatni szárnyait néhány fiatal tehetség. Én már öregecske voltam hozzájuk képest, így csak hobby szinten maradtam. Közülük viszont többen a Bonita alapítói lettek. Büszke vagyok rá, hogy ismerhettem őket és táncolhattam velük. Ennek már több, mint húsz éve !
Akkor még álmodni sem mertem volna, hogy egyszer az egyik gyermekem tanítói közülük kerülnek ki. És lőn. Megható, és szuper érzés.
Azok a kedves fiatalok azóta érett felnőttekké váltak. Szeretetteljesen, nagy felelősségtudattal, és természetesen kiváló szakmai hozzáértéssel tanították-tanítják nebulóinkat.
Megszámlálhatatlan szépséget, megannyi élményt, örömöt kapott az a több ezer gyermek és fiatal a húsz év alatt.
Ennek a húsz évnek egyik legszebb gyümölcse volt ez a pazar gála , ahol könnyek között nosztalgiázhattunk, és büszkélkedhettünk az új produkciók láttán. Függetlenül attól, hogy a saját gyermekünk vagy a másiké mutatta be. Ez az egyesület ugyanis olyan, mint egy nagy család. Minden gyermek előadását egyformán szeretjük, és minden gyermek fejlődésének egyformán örülünk. Mert mindegyiket a sajátunknak tekintjük.
Kívánom, hogy a következő húsz év is sok sikerrel, örömben teljen !
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BONITÁSOK !!!!
BOLDOG ÚJ ÉVET, ÉVEKET KÍVÁNOK MINDNYÁJATOKNAK !!

Dorka és Réka    2009 december 26 18:32
Kedves Gabi és Géza!
Nagyon szép volt a karácsonyi gála, örülünk, hogy részt vehettünk benne. Köszönünk mindent:
Dorka és Réka

Szántó Réka    2009 december 23 22:32
szanto_reka27@hotmail.com
Kedves Gabi és Géza!
A gálán nagyon jól éreztem magamat.Persze máskor is, ha van tánc,mert a tánc a mindenem.Szerintem ennél jobb gála nem is lehetett volna! Remélem, hogy továbbra is lehet részem benne.Puszi mindenkinek:Szántó Réka

Lantai Noel    2009 december 22 18:37
Kedves Gaby és Géza!Nagyon jól éreztem magam a gálán .Jó volt táncolni,érezni a közönség bíztatását.Anyukám büszke rám,hogy ennyi táncot megtanulhattam...és még az öltözés sem fogott ki rajtam..Köszönjük Réka ,Ágika nektek is a segítségeteket!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!Jövőre folytatjuk.:-)Noel

Dorina    2009 december 22 13:55
Sziasztok Bonitások:)
Gratulálok a Karácsonyi Gálához!:)
Tudom mennyit készültetek/készültünk,szerintem nagyon jól sikerült, már csak az élménybeszámolókból következtetve:D
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek, és sikeres boldog új évet!:)


253
bejegyzés
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »
Ma 2018. 2. 25, vasárnap, Géza napja van.
Holnap Edina napja lesz.

Facebook

Visszaszámlálás!

FELNŐTT KEZDŐ TÁNCISKOLA 2018 TAVASZ
2018.02.01
19:30

Countdown
abgelaufen!

Seit
23

Tagen és 23 Std. : 5 Min.: 32 Sek.

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?