Skip to content
Főoldal arrow Vendégkönyv

Vendégkönyv

Írás a vendégkönyvbe


Auer Kinga    2010 június 12 18:15
kingus.25@hotmail.com
Kedves Gaby és Géza!
Életem egyik legjobb döntése az volt, hogy beiratkoztam hozzátok 5 évvel ezelőtt.Ez az 5 év alatt nagyon sok élményben volt részem és nagyon sokat tanultam. Köszönök nektek mindent és nagyon szeretlek titeket és persze nagyon fogtok hiányozni.

Jesztl Brigitta    2010 június 10 09:48
Megint potyogtak a könnyek.... csodás Gála volt, köszönjük. Szerencsés vagyok, hogy ilyen tanáraim lehetnek!Köszönünk mindent!
pusziiiiiiiii:)

Rókáné Kecskés Rita    2010 június 06 12:04
Kedves Gaby és Géza!
Életem egyik legjobb döntése az volt,hogy Fannit hozzátok írattam be táncolni.Fanni már többféle táncot is tanult,de ennyi szeretetet és tánctudást,törődést nem kapott sehol! Még egyszer köszönjük az egész éves munkátokat, valamint gratulálok a kitüntetésekhez.További szép sikereket kívánok!

Dézsiné Bán Helga    2010 június 05 22:02
Kedves Gaby és Géza! Még egyszer gratulálok a mai eplényi bemutatóhoz, az egész műsor alatt libabőrös volt a karom:):)
Külső szemlélőként egyedül a számok 2.felének lekeverése volt kicsit "frusztáló", már belemelegedett az ember, s jött az elhalkulás, aztán visszaerősödés. Köszönöm az élményt: hiteles, minőségi konferálás, bizsergető ritmus és a profi táncosok, fergeteges hangulat!

Király Kálmánné    2010 június 03 17:04
Kedves Gabi és Géza! Gratulálok a Polgármester által kapott kitüntetéshez, megérdemelték.A gála produkciói fantasztikusak voltak! A versenyeken elért eredményekhez gratulálok a gyerekeknek és az őket felkészítőknek. További egészséget és nagyon sok sikert kívánok! Márta

Ts    2010 június 02 19:25
Hihetetlenül gazdag élményekkel tértem haza a gáláról!Gaby Géza!Igazán méltó végre az elismerés...
További sok erőt, kitartást és megérdemelt elismerést kívánok!Köszönöm a szép estét!

Gitta    2010 május 31 14:00
Kedves Gaby és Géza!
Ez volt az eddigi legjobb
gála!!! Én nagyon jól éreztem magam és szerintem a közönségnek is nagyon tetszett.

Bauer Róbert    2010 május 30 20:38
Kedves Gabi és Géza!
Köszi a mai gyönyörű estét,nagy élmény volt! Sírtam,amikor a polgármester úr kitüntetett Titeket,már nagyon megérdemeltétek! Gratulálok!Nagyon jó Bonitásnak lenni immár 20 éve Veletek!(Móka ) Robi :-)

Almási Edit    2010 május 23 20:11
Kedves Gabi !
Köszönjük a lelki és színpadi táncos felkészítést az esküvőnkre.
Bár táncos szemmel nem volt tökéletes, de a vendégeknek nagyon tetszettünk.
köszönünk mindent
Edit és Tibi

tsaba    2010 május 02 11:03
Kedves Gaby!
Hihetetlen büszkeséggel tölt el,hogy ismerhetlek. Távolról
nézhetem,és ünnepelhetem a jól megérdemelt sikereiteket!
Gratulálok és kívánom,hogy a folytatás még "fergetegesebb"
legyen.Ölel régi jó barátod :-)

ilona    2010 május 01 09:42
Láttam az Önök bennmutatóját tegnap este. Ahogy ön tetszett mondani , én ellátogattam honlapjára. Csodálatos, hogy még a kisebb gyermekek is részt vesznek ilyen előadásokon , sőt még a különböző bajnokságokon is jelen lehetnek az ön segítségével. Nagyon ügyes fiúkról és lányokról beszélhetünk. Bár én nem szakmai szemmel figyeltem a formációikat, de meggyőződésem hogy gyönyörű, profi és precíz volt amit láttam. Mind a ruhák, mind a zene mind minden egyaránt összhangban volt. Remélem, máskor is láthatom majd önöket.

Klárika    2010 április 19 19:59
Nagyon jó volt a verseny! Ez volt az eddigi legjobb!Bár mindig ezt mondom... Szóval jövőre is a legjobb lesz!Gratulálok mindenkinek!Nagyon ügyEsek voltak és megérdemelték a 3. és a 12.helyet.Köszönjük Gaby és Géza, hogy ennyit dolgoztatok velünk és lehetőséget adtatok, hogy részt vehessünk a versenyen!

nócyanyu    2010 április 19 15:10
Kedves BONITÁSOK !
Tegnap egyik ismerősömnek msn-ben megírtam a fantasztikus eredményeteket.
Erre ő: "Húúúúúúúúú ! Ezek a gyerekek tudnak valamit! Gratulálok nekik !"
Nos, igen. Tudnak. Táncolni. Nagyon. Szívvel-lélekkel. Teljes odaadással. Ahogy Gabytól és Gézától látják és tanulják.
A miskolci eredmény után azt mondtam, akárhogy is, de a zalai versenyen ott kell lennünk, nekünk szülőknek, minél többnek. Ott voltunk, sokan, dobogó szívvel, büszkén, boldogan. Láthattuk a gyermekeinket nem akármilyen csapatok között. Már ez maga a Menyország:)Kötelességünknek éreztük, hogy bíztassuk őket, mindent beleadva. Reménykedtünk egy szép helyezésben, először csak abban bíztunk, hogy a hatos döntőbe bekerülnek. No de a mi gyermekeink minden várakozásunkat felülmúlva olyan produkciót mutattak be, ami mellett nem mehetett el egyetlen szőrös szívű pontozó bíró sem. Azt nem lehetett nem értékelni. És értékelték.
Minden elfogultság nélkül határozottan állítom, hogy nagyon megérdemelték ezt a szép harmadik helyet. Mindent megtettek érte. Az összes táncos és természetesen Gaby és Géza is. Szívből gratulálok mindnyájatoknak és további szép sikereket kívánok. A másik két csapat teljesítménye is fantasztikus volt, és biztos vagyok benne, egyszer nekik is meglesz a méltó jutalmuk. Ők is állnak még dobogóra :)
U.i.: Megindult a sikerszéria! Tessék kihasználni:):):)
Szeretettel: Nócyanyu

Gitta    2010 április 08 15:20
Köszönöm Gaby és Géza ezt a csodálatos bált.Nagyon jó volt és a mamámnak is nagyon tetszett!!!!!!

Anna    2010 április 05 20:39
Kedves Gabi és Géza!
Nagyon vártam már,hogy megnézhessem a képeket a versenyről és a bálról.
Legszívesebben versben írnám le, amit érzek!Csodálatos szépek a képek,a táncosokról nem is beszelve!Ők gyönyörűek!Lenyűgöztek a szép, új, változatos ruhák a lányoknál.Örülök a jó hírnek, amit megosztottak velünk a volt bonitás fiúról.Igen, emlékszem meg rá, anno, amikor először láttam őt táncolni, alig volt idősebb mint most az unokám.Kicsit nosztalgiával tölt el ,hogy így rohan az idő...!? Gratulálok önöknek is és Jankónak is!Izgalommal várom az Egerszegi versenyről is az eredményeket, szívemből drukkolok az egész csapatnak.Egy őszinte rajongójuk, aki nagyon büszke "NAGYMAMA".


253
bejegyzés
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »
Ma 2018. 2. 25, vasárnap, Géza napja van.
Holnap Edina napja lesz.

Facebook

Visszaszámlálás!

FELNŐTT KEZDŐ TÁNCISKOLA 2018 TAVASZ
2018.02.01
19:30

Countdown
abgelaufen!

Seit
23

Tagen és 23 Std. : 6 Min.: 14 Sek.

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?