Vendégkönyv

Írás a vendégkönyvbe


Biró Mária    2012 április 02 10:35
Kedves Gabi és Géza!
Fantasztikus volt a hétvége!
Minden éremhez és díjhoz gratulálunk! Nagyon jó volt látni munkátok gyümölcsét.
Nekem ez most külön élmény és ajándék volt,s ez csak szombaton este jutott eszembe.
Kristóf még egészen kicsi volt,amikor a televízióban néztünk különböző táncversenyeket,s arról beszéltünk milyen jó is lenne ott lenni, élőben látni.Ez az álom most úgy vált valóra,hogy ráadásként még a saját fiamnak,s társainak is szurkolhattam.Ezeket a gondolatokat Vele is megosztottam,s örömtől könnyes szemmel csak megöleltük egymást.Köszönöm.
Nekem különösen tetszik a nagyok formációja is. Annyira tiszták és szépek voltak,mintha az a kis doboz ott nyílt volna ki előttünk. Gratulálok az ötlethez, a ruhákhoz, a koreográfiához s nem utolsó sorban a táncosokhoz.
További sok sikert kívánok a munkátokhoz.
Üdvözlettel:
Marcsi

Haas T.Melinda    2012 április 02 09:49
Kedves Gaby és Géza!
Az elmúlt hétvége olyan dolgokat adott, melyeket nehéz szavakba önteni. Hihetetlen érzés volt tombolni a lelátón, mikor a gyerekek táncoltak és az eredményhirdetések alatt is.Remélem, a jövőben hasonlóan szép eredmények születnek. Sok sikert minden Bonitásnak! HAJRÁ BONITA!

Anna    2012 március 20 11:43
Kedves Gabi!
Örömmel látom a friss arany és az ezüst érmeseket az oldalon.Gratulálok és nagyon szurkolok, hogy egerszegről is aranyesővel térjenek haza!

Balogh Beatrix    2012 január 24 13:05
Kedves Gabi!
Mindig kéred, hogy írjunk a vendégkönyvbe, de ne csak annyit, hogy "jó volt a Gála". Valami személyeset is...:) Én annyit mondhatok, hogy immár a negyedik gyermekem kezdte nálatok a tánctanulást.Ha lehet, még korábban, mint a 3 nagy, mert ő még csak 6 éves volt az ősszel. Az biztos, hogy most még jobban izgultam, hogy a legkisebb is ott áll fönt veletek a színpadon...:) 10 éve kapcsolódtunk be a Bonita körforgásába, és szeretnénk még az elkövetkezendő 10 évben is sok ilyen jó, szép, ünnepi, vicces, megható, tartalmas, színvonalas karácsonyi és év végi Gálát látni. Kívánom magunknak, hogy ezek a pici kezdősök is megtapasztalhassák, milyen egy jó közösségben felnőni, és két ilyen klassz tanár nevelése alatt tanulni ezt a szép sportot. Nektek pedig kívánok az új esztendőre sok fényes érmet, hogy munkátok gyümölcse beérjen. Sok sikert minden Bonitásnak! Puszi: Balogh Beatrix

Anna    2012 január 08 16:38
Kedves Gabi és Géza!
Nagyon jól éreztem magam a karácsonyi gálán, boldog voltam,köszönöm! Sok sikert, a jövőben is szurkolok a Bonitásoknak.

dorka    2011 december 31 22:14
Boldog karácsonyt és boldog új évet kívánok mindenkinek!

Szökrön Julcsi    2011 december 24 08:17
Kedves Gabi és Géza!

Nagyon jól éreztem magam a karácsonyi gálán! Köszönöm a lehetőséget!
Boldog Karácsonyt Kívánok!
Julcsi

Balogh László    2011 december 21 18:26
Kedves Gaby és Géza!
A Karácsonyi Gála ismét fergetegesre sikeredett. Büszkeséggel tölt el bennünket a fiaink produkciója, a Mazsolákból megint kihoztátok a maximumot! A kérdésre mit írjunk még, a fiúktól a következő válaszok érkeztek: - Marci: Szuper volt és Boldog Karácsonyt!; - Beni: (szerényen, visszafogottan, bár tudom ezt nehéz elképzelni): Jól sikerült!
Még egyszer köszönjük, hogy megalapoztátok a karácsonyi hangulatunkat, kívánunk Nektek és minden Bonitásnak Boldog, Békés Karácsonyt, és Sikerekben, (Arany)érmekben Gazdag Újesztendőt!

Gerdenics Gábor    2011 szeptember 15 16:10
Nagyon jól sikerült a nyitótánc az esküvőn, vastapsot kaptunk.
Megérte.
Köszönjük szépen az okítást még egyszer. Igyekszünk nem elfelejteni, hogy milyen jó is táncolni.
Anikó és Gábor

Róka Fanni    2011 augusztus 07 18:53
Kedves Gabi és Géza !
Nagyon jól éreztem magam a táborban , köszönöm ezt a sok élményt.Soha nem fogom elfelejteni a vetélkedőket a diszkót és a többi szuper programot! Az edzéseken nagyon sok mindent tanítottatok nekünk . Egyszerűen nem lehet elmondani mennyire fenomenális volt!
Szeptemberben találkozunk, kívánok mindenkinek még addig is jó nyarat!

Dorka és Levi    2011 augusztus 04 19:29
Kedves Gaby és Géza!
Nagyon jó volt a tábor!! Jól éreztük magunkat. Köszönünk szépen mindent! Dorka és Levi

Kata és Dani    2011 július 26 17:30
Kedves Gabi és Géza!
Nagyon jól éreztük magunkat a táborban! Jó volt a disco meg a sok csapat-játék is. Köszönjük Nektek ezt az élményekkel teli hetet! További szép nyarat! Dani&Kata, aki Kovács :D

magyar zsuzsanna    2011 július 23 11:40
Kedves Gabi,Géza! Nagyon jól éreztem magam a táborban. Köszönöm Nektek, hogy ott lehettem. Puszi nektek:Magyar Zsuzsanna

Zsófi    2011 június 20 15:53
andzso@hotmail.com
Nagyon szuper volt a gála, a képek is nagyon jók! Köszönöm nektek, Gaby és Géza! Sokat tettetek értem mind a ketten, ha volt is pár nehéz pillanat, akkor is köszönöm nektek ezt az 1 évet.A tábort már alig várom ... Sok puszi: Zsófi kpi :D = )

Nóra    2011 június 16 13:17
Kedves Gabi és Géza!
Köszönöm a türelmeteket, a tanítást, mindent! Máris hiányzik a tánc! Szeptemberben újra találkozunk! Addig is szép nyarat, jó pihenést!
Nóra (az egyik legkisebb Bonitás)


253
bejegyzés
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Parse error: syntax error, unexpected '&' in /web/tanc/bonitatanc.hu/stat/var/access.php on line 122