Skip to content
Főoldal arrow Vendégkönyv

Vendégkönyv

Írás a vendégkönyvbe


Bálint    2007 április 04 13:22
Kedves Gaby és Géza!

Szerintem a 150:3-as arány nagyon jó! :)

A bál rendkívül jó volt, de úgy gondolom, az emberek nagy részének fogalma sincs, mennyi macera, mennyi fáradozás és mennyi kitartó szervező munka van egy ilyen kaliberű rendezvény mögött!

Kivédhetetlen ekkora tömegnél, hogy 1-2 ember ne elégedetlenkedjen, mert kivételek mindig vannak. Azzal pedig, hogy felfuvalkodott reakcióját ránk zúdítja, csak saját magát minőíti!

Üdv: egy Bonitás

Bagi Peti    2007 április 04 12:28
http://www.bagidesign.hutudod.. :)
Sziasztok Bonitások!

Most hallottam az SMS dologról és gondoltam szólok mellettetek pár szót.
Bevallom, az idei bálon sajnálatos módon nem vettem részt kedvesemmel, de ő csinálta a sminkeket Gabinak és a táncos lányoknak is, ennyivel hozzájárulva a bál fényéhez.

Viszont a tavalyi bál és az ideiről készült képek alapján viszont bátran kijelenthetem hogy biztosan nagyszerű volt!

További sikereket és minden jót kívánva:
Bagi Péter

Károlyi László    2007 április 04 11:23
Kedves Mindenki!

Én képviselem a zenekart. Csak ebben a vonatkozásában fogok hozzászólni.

A rendezvény előtt elküldtem Gabinak a repertoire listánkat, illetve a demokat. Ezalapján választott minket.

A feladatunk az volt, hogy a lehető legtöbb ember, érezze magát a lehető legjobban. Ilyenkor egy egészséges keresztmetszetet próbálok választani, hisz egy elég széles réteg volt jelen.
A "versenytáncosok"-ból volt kevesebb. Ennek kapcsán nem választható a sandard műsor.. nem is vagyunk rá képesek. 7 órán át..

Somló szerzeményt nem játszottunk. 2 LGT dal szerepelt a műsoron, az egyiket kérésre játszottuk. És mindkettőt nagyon élvezte a látható többség..
A Neoton família pedig az elmúlt 20 év legmaradandóbb könnyűzenéjét adta nekünk. Ettől függetlenül úgy 5-6 Neoton dalt játszottunk. A közel 7 órányi programból.

Prado, Carosone, Hungária, Abba, latin zenéből sem kevés. Nem magyarázkodni akarok egyébként; ha újra műsort kéne választani, nagyon hasonlót válsaztanék. A "teknő" annyira volt tele, hogy nem aggódtam.

És végül: az ÉPÍTŐ kritikát ott többen elmondták, illetve kérték, hogy játszunk Zsédát, LGT-t, boldog születésnapot, játszunk olasz lassú dalt, stb..
Kivétel nélkül mindenki kérésének eleget tettünk, azt hiszem.

Sajnálom, hogy ott és akkor nem kért, szólt. Akkor tudtam volna segíteni, örömet okozni. Így sajnos nem tudok.

Üdvözlettel:

Károlyi László
zenekarvezető

Fehérné Zsuzsa    2007 április 04 07:51
Tisztelt Bonitások !

Gondolhatjátok, arról az ominózus SMS-ről lenne szó. Magam is szót váltottam az írójával, olvastam a második üzenetét és az itt megjelent véleményét. Mindezek ismeretében meggőződésem, hogy ez a "HÖLGY" direkt élvezi, hogy bennünket felháborított, és dühösen reagáljuk le az írásait. Ő az a típus, aki egy rendezvényre csak azért megy el, hogy utána ezerrel köpködhessen mindent és mindenkit. Az ilyennel nem kell foglalkozni. Azt hiszem, azzal tudnánk a legjobban büntetni, ha nem vennénk fel a boxkesztyűt, és vállunkról lesöpörve a témát, egyszerűen szóra sem méltatnánk az egészet. Ahogy olvastam, Gabi nagyon frappánsan, minden pontra kitérve megválaszolt neki, ehhez már nincs mit hozzátenni.
Voltam egyszer egy rendezvényen, ahol szintén volt egy ilyen rosszindulatú vendég, és egész este mindent és mindenkit ócsárolt. Aztán azon kapta magát, hogy senki nem állt vele szóba, senki nem kérte fel táncolni, messze elültek tőle. Végül a "kedves" vendég fogta magát és hazament, mert már nem volt kinek morognia.
Hát, ennek a "kedves" vendégnek se legyen alkalma többet kellemetlenkedni, ezért ha egyet értetek velem, ne szóljunk hozzá többet egy szót se !
A lényeg, hogy mi jól éreztük magunkat, szívmelengető látvány volt a műsor, és ahogy utána a vendégek szórakoztak. Ezen szép emlékekkel várjuk aztán a következő, ugyanilyen rendezésű bált ! Üdv. mindenkinek: Zsuzsa ;)

oszinte    2007 április 03 21:03
Kedves Vezetőség, kedves Felháborodott Szülők!
Én küldtem, [B]élve szabad vélemény-nyilvánítási jogommal[/B], a Napló tegnapi számába a szombati (2007. 03. 31.) bálról a következő SMS-t:
"Bonita bál: latin-amerikai táncokban utazó klub bálján Somló és a Neoton zenéjére lehetett lötyögni. Ez a rendezvény nem a táncról, hanem a táncos gyerekek felvonulásáról és szüleik gazdagságának mutogatásáról szólt, s az ilyen zenére való "tánchoz" nem is kellett volna kiöltözni. Azt hittük, végre kulturált helyen és módon táncolhatunk, ahhoz képest nagy csalódás volt."
Erre felháborodott telefonokat kaptam, egyrészt a Bonita vezetőségétől, másrészt szülőktől, illetve kaptam ma is egyet, ahol a hívó viszont egyetért velem!
A telefonok alapján úgy érzem, e mögött az "imázsrontás" (pedig ez nem az, ez csak egy vélemény, még ha kellemetlen is tudomásul venni) mögött üzleti érdeket sejtenek, miután minduntalan az volt a kérdés, mi volt a célunk ezzel.
[B]Hangsúlyozom, hogy ez két magánember magánvéleménye volt a szombati bálról, és azt pedig különösen, hogy elhatároljuk magunkat minden táncklubtól vagy -tanártól. Ez kizárólag a MI véleményünk.[/B]
Másodszor az a vád ért, hogy "leírtam" a klubot. Hölgyeim és Uraim, nem olvasták el figyelmesen az SMS-t! Hol szerepel ott ilyen? Én a [B]rendezvényt[/B] kritizáltam. A klubot egyébként ismerem, hetedikesként, 13 éve náluk jártam először (az iskolánkban tartották) társastánc-tanfolyamra, és hangsúlyozom, nem azért nem folytattam, mert nem voltam megelégedve (hanem mert nem lett volna már párom, aki eljött volna velem, illetve a zeneiskolai órákkal is ütközött a tanfolyam időpontja)!
Gabival és a szülőkkel való telefonbeszélgetésünk után még a következőket szeretném hozzáfűzni a dologhoz:
1. Akárki akármit mond, [B]társastáncot[/B](latin-amerikai és standard táncokat) [B]táncolni akaró felnőtteknek nem szólt ez a bál[/B]! Javasoljuk, hogy a következőt ne hirdessék, csak bennfenteseknek, mert ez a rendezvény ebben a formában nem állja meg a helyét nyilvános [B]bálként[/B], ezt inkább gálának lehetne hívni, mert gyakorlatilag csak az egyesület táncosainak és szüleiknek, illetve kimondottan az ő műsoruk iránt érdeklődőknek szól.
Ha én a klub táncosainak műsorára vagyok kíváncsi, a Mikulás-kupára fogok elmenni, ha a bált választom, akkor táncolni akarok, nem nézni, hogy más hogyan táncol (és hozzáteszem, úgy, ahogyan én sohasem fogok tudni), Isten bocsássa meg.
2. Öltözékkel kapcsolatban elbeszélünk egymás mellett! A bálhoz szerintem is estélyi öltözék illik, de az a Beyoncé-féle csípőringatás, ami most divat, és amit sok fiatal lány (mozgásuk alapján az egyesület táncosai lehettek) művelt, egyáltalán nem illett a rendezvény bál jellegéhez. Hozzáteszem, az az öltözék sem, amit sokuk viselt, pl. ultradivatos térdnadrág, merészen kivágott top, ezeknek a diszkóban van a helyük a hozzájuk tartozó tánccal együtt.
Egyébként, amilyen az általános hangulat volt, én sokkal jobban éreztem volna magam egy kényelmesebb öltözékben, az jobban ment volna ehhez a bulizós zenéhez.
A zenekar sem ismeretlen előttem, illetve az éneklő férfitagját hallottam (akkor még más társsal együtt) zenélni egy esküvőn 2002 májusában, és az a véleményem, hogy ahhoz képest, amit ott nyújtott, szombaton semmit nem mutatott abból, amit valójában tud  az esküvőn szinte végig latinos, olaszos zenéket játszott, ami remekül illik a hangjához!
3. Egy jó nevű társastánc-egyesületnek [B]példamutató[/B] funkciója van: amit kommunikációjukkal sugallnak, az kérhető számon rajtuk. Itt tulajdonképpen ez történt!
Jó volna, ha az egyesület vezetősége ténylegesen, nyilvánosan lereagálná ezt a  nagy nyilvánosság előtt megjelent  véleményt (már amennyiben tényleg számít a nagyközönség véleménye), és nem úgy, hogy valamilyen b betűs beírt a Naplóba, hanem például az általuk nekünk telefonon elmondottakkal, ennek alapján esetleg megindulhatna egy párbeszéd. Bár a minden csoda három napig tart elv alapján kényelmes elsiklani egy ilyen vélemény felett (ilyet magánemberként, telefonszámmal úgysem vállalnak fel sokan), mégis azt gondolom, egy ilyen jó nevű klub ezt nem engedheti meg magának.
4. Az egyesület tagjai és pártfogói úgy érzem  és ezzel a véleményemmel, mint ma kiderült, nem vagyok egyedül  túlságosan elfogultak, és semminemű negatív kritikát nem hajlandók elfogadni, mintha kötelező volna mindenkinek őket reklámozni, ajnározni, dicsőíteni, azt a látszatot keltve, hogy mindenki, kivétel nélkül 100%-ig meg lett volna elégedve! Sajnos a honlap is ezt sugallja, csupa reklámszöveg az összes vendégkönyves beírás.
5. Végül egy költői kérdés: Ha valakiből nem lesz versenytáncos, ilyen-olyan okokból, azzal mi történik? Csak a mostani, táncolni nem tudó generáció létezik, akik bármilyen zenére ellötyögnek, meg a versenytáncosok? A kettő közötti réteg hová lesz? [B]Miért érdemes társastáncot tanulni, ha utána még egy társastánc-klub bálján sem tudjuk ezt a tudást kamatoztatni?[/B]
Adminisztrátori hozzászólás Adminisztrátori hozzászólás:
Kedves naamah@web.de!
Először is: semmi okom rá, hogy ne közöljem le ezt a hozzászólást. Visszautasítom a feltételezést is! Hiszen én hívtam fel a figyelmüket a vendégkönyvünkre!!!!
Másrészt pedig miből gondolja, ha este tízkor ír egy hozzászólást egy nem autentikus vendégkönyvbe, azt valaki azonnal publikálja?! Igaz, sokat dolgozom a honlapunkon, de azért ez már túlzás. Két óra elteltével publikálni valamit(éjszaka!) az már Önök szerint "keserves várakozás"? Épp a blogomat írtam, mikor jött a mail egy addig nem is látott hozzászólásról. Nos, itt van.
1.Először is: az sms durva és tapintatlan.Nem a rendezvényt kritizálja, hanem sérteget, ócsárol.Ez a ma esti második felvonás méginkább meggyőzött erről.
2.Én voltam az első telefonáló. Kevésbé voltam felháborodott, mint inkább csalódott. A beszélgetés közben, miután igyekeztem megtudni a részleteket és a motivációt derült ki számomra, hogy milyen kicsinyes indokok vezettek az sms-hez. Részemről ennyi.
3. A hívások, amiket kapott, gondolom azoktól érkeztek, akik sérelmezték a véleményét. Ők is éltek a szólásszabadság jogával, bár nem tették be a Naplóba.Fogadja el.
4. Javaslom, hogy az Önökkel egyetértő, szintén romboló szándékú egyszem telefonálóval együtt kellene bálozniuk mások rendezvényein.
5. Ha ismerné a klubot, akkor tudta volna milyen rendezvényre jön. Ez már a 12. bál volt, ugyanazzal a céllal, amivel anno létrejött. Senki nem reklámozta ezt másképp. Sajnálatos, ha ezzel nem volt tisztában.
6. A zenekarnak feladata volt, hogy "táncolható populáris" és versenytáncos zenékkel egyaránt szórakoztassa a közönséget. Tény, hogy lehetett volna több standard. Amikor volt, Önök még nem voltak jelen! Önök szerint, ha egész este a tíz versenytáncra épülő zenei anyag szól, vajon hány vendég várta volna meg a tombolasorsolást? Bár törekszünk rá, hogy így lehessen, egyenlőre mégis meg kell elégedjünk egy fél megoldással. Sajnos ma Magyarországon kevesen vannak társas- és versenytánc tudás birtokában. Dolgozunk rajta. Magam is ezt teszem.A táncolni nem tudókat Önök szerint haza kellett volna küldenem?!
7 A szándék az volt, hogy táncolni tudó és nem tudó emberek egyaránt jól érezzék magukat. Elég nehéz megteremteni a kompromisszumot. Aki csinált már ilyet, tudja.
A zenekarok zöme azért nyomja a lakodalmast, mert a többség sajnos ezt igényli.Mi ezen kívánunk változtatni. Természetesen a fokozatosság elvét követve.
Többszáz ember zenei és divatbéli izlését sem lehet egységessé formálni.
Ha nyilvános társastánc-versenytánc bált szervezek, Ön szerint hány ember jönne el az aulába? Mert a költségeket gondolom senki nem gazdálkodja ki helyettem. S ha eljönnek, a versenytáncosaimat kitiltsam-e onnan, hogy ne zavarja a "csípőriszálás" az önhibájukon kívül közepesen képzett réteget?
Tény, hogy a hozzánk járó gyermekek szüleinek nagy százaléka nem tud táncolni. Az első lépés, hogy a gyermekét taníttatja. Ez dícséretes. Második lépés, esetleg ő maga is eljön egy felnőtt képzésre.Ez is dícséretes, de kisebb az esélye. Sajnos. Mi nem adjuk fel!
Belsősöknek hirdettük a bált, ebbe belefért mindenki, aki toleránsan tud szórakozni, függetlenül a képzettségétől. Bonita bál 2007. Magáért beszél. Jövőre tegyem hozzá, hogy csak csont amatőröknek és vér profiknak?
Műsor 1.5 óra, mulatság 5 óra. Hol itt a gála???
8 Van színpadi gálánk is, de ott nem táncolnak, csak gyönyörködnek a vendégek. :) Nem látok semmi kivetnivalót abban, ha a kettőt összekapcsoljuk.Önöknek talán furcsa lehet, hogy vannak olyan emberek, akik szeretnek együtt bálozni a gyermekeikkel, akikre méltán lehetnek büszkék.Ez egy különleges, egyedi dolog. Kívánom, hogy pár év múlva Önök is megtapasztalhassák ezt!
9. Öltözék? Nevetséges erről vitatkozni. Izlések és pofonok.
Az már elgondolkodtató, hogy aki riszálja a csípőjét az mind bonitás??? :)
Ez igen! Mozgásuk alapján kiszúrta az egyesület tagjait? Gratulálok!
Én nem riszálok. Nem vagyok tag? Ha látta volna a műsort, nem kellett volna találgatni. Még az is előfordulhat, hogy téved.
Zárójelben én úgy gondolom, én minden rendezvényünkön igyekszem az alkalomhoz illően felöltözni és viselkedni.Táncosaimat is erre bíztatom. Mindannyiukhoz tartoznak szülők, akik moderálják a designjukat.
A fiatal táncosoknak rengeteg osztálytársa, barátja volt jelen. Nem gondolom, hogy az ajtóban szelektálnom kellett volna az öltözékük alapján.Ha nekem nem tetszik menjen haza? Esetleg kikérhettem volna az Önök véleményét ruha ügyben? Ez komolytalan.
Ha akart táncolni, akkor tudott is. Saját bevallása szerint ezt meg is tette. Aki tud táncolni, de nem érzi jól magát valahol és nem táncol, az inkább hazamegy. Önök táncoltak. Úgy hallottam, jól érezték magukat. Mindenki a saját hangulatáért felelős.
Elképzelni sem merem, milyen sms-t küldenek, ha nem érzik jól magukat.
A zenekarnak és személyesen Károlyi Lacinak szóló üzenetet ott a helyszínen is lehetett volna tolmácsolni. Sokan voltak, akik kértek valamilyen zeneszámot. Az Önök kérését sem tagadták volna meg.
Ez valóban egy jónevű egyesület és semmivel nem sugall többet, mint ami. Korrekt, minden körülmények között állja a szavát. Minden tekintetben. Nem kell aggódniuk, számon is kérik rajtunk. :)
10. Sosem siklom el semmilyen vélemény felett. Függetlenül attól, hogy negatív vagy pozitív. Ezt is azonnal megbeszéltem mind Önökkel, mind pedig a táncosokkal illetve szüleikkel.
11.Igazából miről is van itt szó? Először csak a rendezvény, a vendégek és a táncklub ócsárlása az sms-sel, most pedig már a honlap is probléma? Mi következik ezután? Folytatódik a személyiség analízis? Jön a bulvár?
A honlap a valóságot sugallja, tükrözi. Nem több és nem kevesebb.
A vendégkönyves beírások reklámszövegek? Mit szeretne ott látni? Nem volt eddig negatív hozzászólás, olyanok írtak, akik elégedettek voltak, kedvelnek bennünket. Netán felmerült Önben, hogy én írtam az összeset? :) Igaz, mind mellett van név és mail cím.
Az építő kritikából mindig lehet tanulni, de higgye el, ennyi év után már meg tudom különböztetni azt a rombolástól. Ha leírja az őszinte véleményét a megfelelő formában, azzal nincs baj.Ez annál sajnos több volt.
Meginduló párbeszédre vágynak? Szombaton nem igényelte. Pedig ott voltam. Jószándékkal elmondhatta volna. Azonnal tudtunk volna segíteni rajta.
"Tisztességesen" tette inkább közhírré.
Tájékozódnia kellett volna, mielőtt elindul egy ilyen rendezvényre. Legfeljebb még egy ember nem tudta Önökön kívül, hova is készül.Erről mi nem tehetünk.
Költői kérdésére válaszolva mégegyszer elismétlem, bár már sokszor elmondtam: ha sikerülne mindenkivel megosztani a tánc örömét, én lennék a legboldogabb ember a világon. Versenytáncosként, pedagógusként és koreográfusként is ezen dolgozom évek óta.
Ez egy olyan klub, amely épp arra büszke, hogy bárki csatlakozhat a versenyzővé válás presszúrája nélkül.Elférnek egymás mellett. Akik ismernek bennünket, jól tudják ezt.
Gazdag szülők magamutogatása? Visszautasítom.
A versenysporthoz valóban szükség van jó anyagi háttérre, hiszen ez egy költséges műfaj. De a jómódú réteg a kisebbség.Nagyobb százalékban voltak jelen a kevésbé tehetős szülők, akik örültek, hogy részt tudnak venni egy ilyen színvonalas, egyedi rendezvényen.
Volt olyan, aki nem tudta megvenni a belépőt.Olyan, aki nehezen gazdálkodja ki a havi tandíjat... stb.
Önök a sokadik kérdésben is úgy mondanak véleményt, hogy semmit sem tudnak rólunk, erről a nagyszerű, sokszínű közösségről, a szándékról, a célokról. Csupán a felületes látszat alapján ítélnek. Szerintem ez nem helyes.
A délelőtti telefonból nem, de ebből a hozzászólásból számomra már nyilvánvaló, hogy esze ágában sem volt megnézni a műsort. Ez tiszteletlenség a közösséggel szemben. Ők azért jöttek össze, hogy büszkék lehessenek a saját és mások gyermekeire, akik komoly sport és művészeti teljesítménnyel ajándékozzák meg őket.
Ha gyakorlott bálozó, akkor tudja, hogy általában esznek és táncolnak az emberek. Ebben merül ki az este.
Igényesebb helyeken műsor is van. Ha Rudi bohócot hívják, akkor is csak a vacsira jön, mert nem akar résztvenni a zsiráffá hajtogatott lufis mutatványban?!
Ha latin tudásukat szeretnék kamatoztatni, ajánlom figyelmükbe az április 27-i Latin cocktailunkat. Felhívom figyelmét, hogy ott lesznek a "csípőriszáló versenytáncosok" is!
Egyébként ők nem produkálják magukat és remekül, toleránsan megfértek kezdő és haladó felnőtt tánciskolásainkkal egy légtérben.
Ha a saját báljukon nem, akkor ezek a tehetséges fiatalok, akik többre vágynak, mint hasonló korú társaik, vajon hol mutassák meg megszerzett tudásukat? Akkor most tulajdonképpen ostorozzuk őket vagy legyünk büszkék rájuk?
Igaz, minden színpadra termett művészet feltételez némi exibicionizmust, de ettől az még saját műfaja iránt alázatos is lehet.Én ezt szeretném tovább örökíteni.
A galériánkba feltett képeken pedig jól látszik, hogy milyen "pocsékul" érezte magát a vendégsereg. Az a közel 150 különböző szintű, táncolni tudó táncos pedig nem élt panasszal a zene miatt. Vajon miért nem?
Bár biztos vagyok az eredményben, mégsem kívánok versenyezni az ellene és mellette szóló vélemények arányában. Eddig is megfért egymás mellett a rajongó és az "ellentábor".
A mieinktől nem "ajnározást", hanem lojalitást és lelkesedést várok.Ezt most meg is kaptam.
Akinek pedig nem tetszik ez az ösvény, az lekanyarodik róla és megkeresi a sajátját.Ilyen egyszerű. Három ember még nem nagyközönség. Szerintem.Pláne, ha figyelembe vesszük azt a pár száz általam megkérdezett vendéget, aki elejétől jelen volt és dícsérte a bált.
A rombolókat pedig nemhogy kiveti, de be sem fogadja a közösség.Talán majd egy másik.
Aki meghívta Önöket a bálunkba, most szégyenkezik emiatt.A legszomorúbb az, hogy Önök ezek szerint fel sem fogják, hogy az üzenetükkel mennyit ártottak ennek a közösségnek.
Bízom benne, hogy a publikációra és a válaszadásra való igényét sikerült kielégítenem.
Most hajnali 2:59 van. Kicsit sérelmezem, hogy nem maradt fennt velem, hogy elolvassa.
Lunk Gabriella

Sacka    2007 április 01 18:13
aprokukac@freemail.huDiko93
Szijasztok- ismét =)
a Tegnapi, ill. mai =) bál félelmetesen yó volt, köszönöm mindenki nevében =)

Sacka    2007 február 10 12:29
http://www.sacka-taki.gportal.huaprokukac@freemail.h
Szijasztok! Gaby, Géza! A Ricsiék a Kossuth farsangi fellépésén eszméletlenül jók voltak! Többen is keresték utána a Gézát, hogy jelentkezzenek, én pedig a legnagyobb büszkeséggel mondhattam, hogy én is ide jártam ill. mostmár ismét járok! Az egész iskola nevében nagyon köszönöm! Ha lesznek képek, feltétlenül hozom őket! Sok puszi, Sára

nócyanyu    2007 február 06 21:09
Olvastátok Gaby blogját? Amit Nóriról írt. Nagyon köszönöm az ő nevében is az elismerő szavakat. De azt hiszem, ez az elismerés kijár Adrinak is, akinek - ki tudja mióta- egészségi problémái vannak, de ezt soha egyetlen fellépésen, versenyen nem vettük észre rajta. Ugyanúgy elismerésre méltó Trixi hősiessége, amikor egy fellépés előtt leszakadt a körme egyik lábujjáról. Az öltözőben zokogott, a táncparketten pedig mosolyogva táncolta el a Rómeó és Júliát. Azt hiszem, a csapat minden tagja ugyanezt tenné.Miért? Mert szeretnek táncolni, mert az életük részévé vált. Le tudják győzni a fájdalmat, szenvedést, ha táncolhatnak. Igen. Ők valóban profik.Tisztelet mindannyiuknak.Persze ez Gabyék érdeme is, hiszen ők szerettették meg velük a táncot. Köszönet érte.

Bálint    2007 január 25 20:07
valentix@freemail.hu
Volt egy kellemes táncos élményem, amit szeretnék most leírni. A Vetési gimnázium szalagavató bálján, a szokásos ceremónia után a Story zenekar játszott nekünk rock and roll zenét. Nagyon jó volt a hangulat, több lányt is felkértem táncolni. De aztán megláttam a páromat, akivel itt a Bonitában táncolok együtt. Hát őt is felkértem. Vele aztán igazán jól ment a densz, és nagyon jól éreztük magunkat.A végén aztán hozzátette Zsu, "ugye a Bonita, meglátszik!" :grin
Adminisztrátori hozzászólás Adminisztrátori hozzászólás:
Ha tényleg így gondolod, annak nagyon örülök! Gondolom, a táncpartnereitek is... :)

Naményi Márk    2007 január 25 20:03
naményi márk
Tök jó a bonita! Az egyik legjobb tánciskola.
Nagyon birom az egészet.

merci    2007 január 25 19:59
Tök jó a Bonita! Nekem a Rajmi tetszik a legjobban, de az egész csoport nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó! :p :) ;) :roll :eek

nócyanyu    2006 december 31 10:44
Kedves Gabi és Géza !

Sokszor bizonyítottátok már, hogy milyen kreatívak, sokoldalúak vagytok, milyen szép dolgokat tudtok létrehozni. Minden évben azt hiszem, ezt már nem lehet felülmúlni. És mégis megteszitek, egyik ámulatból a másikba ejtitek a nézőket. A kis kezdőktől a versenyzőkig, minden csoportnak tudtatok megint olyan műsorszámot összeállítani, amely hol megnevettette az embert, hol a hideg futkosott a hátán a gyönyörűségtől. Mindez arról árulkodik, hogy nagyon szeretitek ezeket a gyerekeket, nagyon közel állnak hozzátok, ismeritek a stílusukat, a lelkivilágukat, a mentalitásukat, és annak megfelelően tudtátok megalkotni nekik a táncokat, és azért is tudták olyan szépen eltáncolni, mert így magukénak érezték azt. Biztos vagyok abban, hogy minden táncos nagy sikerélménnyel ment haza, és örök emlék marad ez nekik. Felejthetetlen este volt, ilyen gyönyörű karácsonyi ajándékot még nem kaptam (kaptunk ) mind a gyerekektől, mind tőletek. Minden "Bonitásnak" szívből köszönjük ezt a csodálatos élményt. Ezúton köszönjük meg Tamásnak is a sok segítséget, amit nyújtott mindannyiónknak. Egyben mindenkinek, akinek csak egy kis köze is van a Bonitához, nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok. :)

Dorka & Balázs    2006 december 26 00:45
tababalazs@msn.com
Kedes Gaby és Géza!
Köszönjük szépen a gálát valamint a szülinapi partyt,nagyon jól éreztük magunkat! Boldog karácsonyt kívánunk Nektek és az összes Bonitásnak!
Dorka,ß@łi

Csontó mama    2006 december 21 07:29
Kedves Gabi, Géza és Bonitások!
Nehéz leírni szavakkal az érzést, amit a gálán kaptunk. Egy nagyon gondosan elkészített, személyre szabott, zenébe csomagolt ajándék, amin érezni lehetett a lelkesedést, a felelősséget, az egyéniséget. Számomra a legnagyszerűbb az volt, ahogy izgultatok egymásért, lelkesítettétek és dicsértétek egymást.
Kívánok mindnyájatoknak boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet!

Gabcsi    2006 december 19 20:22
Megcsináltuk! Megcsináltátok -> Gyönyőrű volt!! Köszönjük szépen!sok-sok puszi :)


253
bejegyzés
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »
Ma 2018. 2. 25, vasárnap, Géza napja van.
Holnap Edina napja lesz.

Facebook

Visszaszámlálás!

FELNŐTT KEZDŐ TÁNCISKOLA 2018 TAVASZ
2018.02.01
19:30

Countdown
abgelaufen!

Seit
23

Tagen és 23 Std. : 5 Min.: 40 Sek.

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?