Skip to content
Főoldal arrow Vendégkönyv

Vendégkönyv

Írás a vendégkönyvbe


Bálint    2007 június 16 15:06
Kedves Gaby és Géza!

Nagyon jó Gálát rendeztetek! A műsor kreatív volt, és szerencsére a humort sem mellőztétek. Nem egyszer még minket táncosokat is megleptetek! Őszintén szólva, nem számítottam rá, hogy ilyen jó buli lesz. Tényleg jól éreztem magam...

Kata    2007 június 10 12:33
Kedves BONITÁSOK!
Én sem tudok már mit írni, mert mindenki mindent leírt már előttem, de azért írok valamit! :)
Egyszerűen fantasztikus volt a gála! Tényleg! Leírhatatlan!
Gabi! Neked jár a legtöbb dícséret, mivel ennyi sok aranyos és ügyes növendéket ilyen jól és kitartóan tanítasz!
Csodálatos volt, amikor átadtátok a díjakat, még én is meghatódtam!
Én is jártam hozzátok, de aztán abbahagytam! De miután megvolt a gála, a fejemhez kaptam, hogy hogy lehetek ilyen hülye, hogy abbahagytam a táncot!Úgy döntöttem, jövőre újrakezdem! Nem tudok tánc nélkül élni, főleg ha ilyen jó tanárok vannak! Szóval ha jövőre egy 12 éves, szőke csajt látsz, az én leszek!
Én szeretem a táncot, csodás tanárom lesz, és megéri! Mért ne? Szóval jövőre talizunk!
Sziasztok!
Egy lelkes növendék! :grin :)
Sok puszi nektek!!!!

Csontó Reni    2007 június 07 19:54
Kedves Bonitások!
Egyszer már nekikezdtem az írásnak, de úgy éreztem, előttem leírtak már mindent. Aztán ma meghallottam a rádióban Tina Turner James Bondját és magam előtt láttam Adrit arany ruhájában halálos nőként. Rájöttem, hogy régen ismert zenék új jelentést kapnak általatok.A Greast hallgatva, biztos, hogy rollerező fiatalok jutnak eszembe, akik "lealázásra" is képesek. Qween gitárszólóra Freddie beleélését látom a formációs ob-n, és Zorró álarca se Banderast rejti már. Santanáról és a többiekről nem is beszélve! Eszembe jutott, vajon Ti mit éreztek a régi zenéiteket hallva? És húsz év múlva, ha a videóitokat visszanézitek? Fiúk! Tisztába vagytok azzal, milyen csinos partnereitek vannak? Lányok ! Ti is hallottátok a sikongatást a nézőtérről, amikor fiaitokat mutatták be??!!! Remélem nem kizárólag az izzadságos edzések maradnak meg, hanem ezek az élmények! ;)
Azt az utasítást kaptam, hogy a gálán próbáljak meg normális nézőként és nem anyaként viselkedni. Nehéz volt nem felmenni a szünetben sminket igazítani, pedig tudtam, az álarc nem véletlenül maradt fenn& De hát felnőttetek!! Ott a színpadon, 2004 óta&.
Kívánom az utánunk jövő szülőknek, hogy hasonlóan szép élményekben legyen részük! Gratulálok és köszönöm minden Bonitás táncosnak, Gabinak és Gézának (egy kicsit a szülőtársaknak is): már egy normális néző!

Bori    2007 június 06 19:50
Sziasztok! Nagyon jól éreztem magam az évadzáró gálán! Nekem ez a gála tetszett a legjobban!! Remélem még sok ilyet átélhetek!!!!! :)

Köszönöm a lehetőséget hogy átadhadtunk egy csodás ajándékot a versenyzőknek!!
58

Klein Béláné    2007 június 06 00:00
Gabika és Mindenki a Bonitában!
Hálás köszönet a felejthetelen vasárnap esti gáláért!!! Még most is lüktetek tőle! Amikor az unokámat meglátom táncolni, egyszerűen végigbőgöm - az örömtől. Fantasztikus! Gabikának csodálatom, ahogy ezt a "hatalmas" kis csapatot összetartja. Kedvessége, bájossága megható. A "Happy day" formáció és a finálé egyszerűen lenyügöző volt!!! Millió puszi, így tovább, találkozzunk jövőre is.

Nócy    2007 június 05 20:29
Kedves Gaby,Géza!

Az összes versenyző Bonitás nevében köszönöm a gyönyörű és különleges estét,és azt hiszem a (nem kis!) meglepetés mindenkinek felejthetetlen marad...Köszi!

Olipapa    2007 június 05 19:35
Gabi- Géza- Bonítások !

A gála ismét pazar volt, a hatalmas sikerhez vezető út könnyekkel és nevetéssel volt kikövezve. Ez így volt egész! Gratulálunk , és további sok sikert! Hajrá Boníta!

nócyanyu    2007 június 05 17:07
Kedves BONITA !
Én már nagyon sokat írtam ebbe a könyvbe, néha az az érzésem, hogy talán túl sokat is. Azt gondoltam, az idén írjanak mások, én szóban már úgyis elmondtam Gabiéknak a véleményemet. Azonban ahogy olvasom a sok szép elismerést, nem tudom megállni, hogy ne tegyem hozzá a magamét is. A szünetben odamentem Gabihoz, azt mondtam neki: "Úgy jöttem erre a gálára, hogy jókat fogok nevetni , erre megríkattatok ! " Persze ezt nem rosszallásnak szántam.Nagyon nagy dolgot tettek. Olyan ajándékot adtak a táncosoknak (versenyzőknek), amelyre egész életükben meghatódva fognak emlékezni. Gyönyörű volt az ünneplés. Hát lehetett nem sírni??!!!
Aztán jött a második felvonás, a móka, a kacagás, új formációk kicsiktől, nagyoktól. Egyik klasszabb volt mint a másik. No és a finálé: hihetetlen, milyen szenzációs volt ! Olyan, igazi HAPPY !
Nagyon köszönjük Nektek BONITÁSOK ezt a felejthetetlen estét !
Legyen részetek-részünk még nagyon sok ilyen gyönyörűségben! ;) :p :grin

bbaja    2007 június 05 10:34
Kedves Bonitások! Gratulálok a Gála sikeréhez! Csodásan táncoltatok.Az új produkciók szenzációsak, kellett ez a humor és kellett a fricska is. Remélem célbatalált! :) Gabinak külön gratula ezért. (A videófelvételem kicsit ugrál a nevetés miatt,de nem baj, megérte:) ) Már nagyon várjuk a koszorúcskát is. Sok-sok puszi mindannyiótoknak! Hajrá Bonita! Gergőanyu

hanna    2007 június 04 17:52
Sziasztok!

Nagyon jól éreztem magam tegnap és a családom is! Nagyon köszönjük a szép ajándékot, nagyon jó érzés volt, ezt nem fogjuk elfelejteni...!!! puszi!!!!hanna :)

Dorka & Balázs    2007 június 03 21:12
tababalazs@msn.comtababalazs92@hotmail.com
Kedves Gaby, Géza és Bonitások!

Fantasztikus esténk volt!Nagyon jól sikerült ez a Gála is!Az új koreográfiák,a vicces formációk,és a hangulat csak fokozta ezt a csodás élményt! Köszönjük!
Sok-sokpuszi;[I]Dorka,Balázs[/I] :p

Nócyanyu    2007 május 27 07:43
KEDVES KIS ÉS NAGY BONITÁSOK!

Nemzetközi Gyermeknap alkalmából nagyon sok szeretettel köszöntünk Benneteket !
Legyetek mindig nagyon boldogok, vidámak, szépek és kedvesek !
Teljesüljön minden álmotok, érjétek el az életben mindazt, amit szeretnétek! Higgyétek el, erős akarattal, kitartással, de tiszta szívvel minden sikerülhet !
Millió puszi Nektek ezen a szép napon ! 8) :p :)

Niky    2007 április 13 15:45
Sziasztok!
Sok sikert Miskolcon!!!!! millió pussyyy ;) ja és igen, Olivér: nagyon-nagyon szorítok!!!!

Dani anyu    2007 április 06 19:14
Kedves Bonitások, Gaby és Géza!

Szeretnék gratulálni mindenkinek a bálhoz! Már 4 éve látom a gyerekeket táncolni, formációikat újra megmutatni, és soha nem fogok betelni vele! Számomra ez egy nagy öröm, ahogy látom a kisfiamat, milyen büszke arra, hogy ő mit tud, és megmutathatja! Tudom hogy ez rengeteg munka gyümölcse mind a gyerekek részéről, mind pedig a Többiek részéről!
Ami a bált illeti nagyon jól éreztem magam, tetszett a zene és a vacsora kínálata is! Jövőre is szeretnénk elmenni mindannyian! :)
Le a kalappal!

Tamás    2007 április 04 13:31
pancelos@orienter.hupancelos
Kedves oszinte! (mert az angol ABC használata olyan klassz)

1. Tiszteletlenség késni

2. Még nagyobb tiszteletlenség (finom voltam) ezek után még kritizálni is egy olyan rendezvényt, amelynek gerincét képező műsorát nem is látta.

3. Igazából nem tudok semmilyen olyan - szóbeli vagy írásbeli - ígérvényről, amelynek teljesítése a rendezvényen elmaradt volna, ezzel olyan színtű csalódást, lelki törést okozva, hogy azonnal a médiához kelljen fordulni. Azt sem hiszem, hogy olyan mérvű személyes sérelem vagy támadás érte, amely miatt ezt a hangnemet kellene megütnie, főleg a nyilvánosság ilyen felhasználásával.

4. Meg van mindennek a formája és helye. Nem hiszem, hogy nem lett volna más fórum csalódottságának megfogalmazására, amelyről egyébként meggyőződésem, hogy nem maga a rendezvény, hanem arról saját magában korábban felépített téves kép az oka.

5. Az egyesület nonprofit szerveretként javarészt. tagdíjakból tartja el magát. Ezt nem is látom veszélyben, mert a támadás még inkább összekovácsolta a közösséget, a Bonita iránti elkötelezettség és lojalitás sikeres próbája volt ez a pár nap.
A működési költségek finanszírozásához azonban szükséges fellépések szervezése, valamint elengedhetetlen a vállalkozói szféra szponzori, támogatói szerepe. Ez utóbbi évtizedes szakmai munka és komoly marketing tevékenység eredménye. Sajnos több támogatónkkal is konzultálnom kellett a mai napon, a naplóban publikált megjegyzése kapcsán kialakult helyzetről, nem beszélve az előkészületben lévő, jövőbeni támogatói együttműködések sorsáról.

Ez az SMS a médiát felhasználva csorbítja a Bonita tekintélyét, az egyesületről alkotott negatív kép hosszú távon is távol tarthatja a megrendelőket valamint azon támogató cégeket, akik a Bonitához kapcsolódó publicitással, az egyesület minőségi sport és művészeti tevékenysége kapcsán kívánják cégük névismertségét, imázsát erősíteni.
Mint a céges kapcsolatokért és médiajelenlétért felelős személy holnap konzultálok jogi képviselőmmel majd teszek javaslatot Gabriellának az indokoltnak tartott lépésekről, a jelen helyzet esetleges jogi útra tereléséről.

Javaslom elővenni az A4-est és összegyűjteni sérelmeit, igazolást találni ezekre és összevetni a média megjelenéssel okozott kárral.


253
bejegyzés
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »
Ma 2018. 2. 25, vasárnap, Géza napja van.
Holnap Edina napja lesz.

Facebook

Visszaszámlálás!

FELNŐTT KEZDŐ TÁNCISKOLA 2018 TAVASZ
2018.02.01
19:30

Countdown
abgelaufen!

Seit
23

Tagen és 23 Std. : 5 Min.: 57 Sek.

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?