Vendégkönyv

Írás a vendégkönyvbe


Tami    2007 december 17 08:08
Kedves Gabi és Géza!!! Nagyon jó volt a vasárnapi karácsonyi gála, nagyon jól éreztem magam!!A legjobb a vége volt amikor az új formációk jöttek!!Köszönöm a szép élményeket!!! Tami

Fiff    2007 december 12 17:52
fifivp@citromail.hufifivp
Kedves Gaby, Géza!
Vasárnap gála! Már alig várom, és nagyon örülök neki, hogy 2 előadás lesz! A ruhánk gyönyörű, a formáció nagy munkával készül... Remélem, minden néző, szülő, kicsi vagy nagy egy jó emlékkel fog hazatérni. Mi táncosok biztos fáradtan, de nagyon boldogan fogunk ágyba bújni! Mindenki nevében köszönhetem meg, hogy ilyen jó tanáraink vagytok!

Niki    2007 október 29 20:21
Sziasztok,Gaby,Gézu és a többiek!

Nagyon-nagyon hiányoztok!!!!! :'( Nagyon sajnálom, hogy nincs időm táncolni. Szeretlek benneteket és további sok sikert!!! Amikor tudok benézek hozzátok. Millió puszi mindenkinek!!!!!

Balogh Bettina    2007 augusztus 23 06:00
beccsi@hotmail.com
Kedves Bonitások!
Szeretnék gratulálni a zánkai versenyekhez. Szép munka volt, bár sajnos nem lehettem ott, hogy drukkoljak, mert edzőtáborban voltam, de ha tehettem volna biztosan a közönség soraiban lettem volna valahol. Gratulálok a sok szép eredményhez, amihez rengeteg munka járult. További sok sikert még az ilyen versenyekhez. Millió puszit küldök mindenkinek.

Kriszti    2007 augusztus 12 17:16
Sziasztok Bonitások!
Szeretnék sok sikert és érmek sokaságát kívánni nektek a zánkai (és a többi) versenyre! Ezen kívül leene egy kérdésem is: Az évadzáró gálán bemutatott kisfilm mikor kerül fel a honlapra?
Üdvözlettel: Kriszti

Joe    2007 július 17 10:48
Sziasztok bonitások! Gaby, Géza!
Ezúton is nagyon szeretném megköszönni a tábori élményeket! Nagyon örülök neki, hogy az edzések és a szórakozás összekapcsolódott, emellett rengeteg új lépést és technikát tanultam! Nagyon nehéz volt a végén elszakadni, főleg mikor a Freddy és még sokan mások megöleltek. Ez volt számomra az elérzékenyülés pillanata.
Szerintem nagyon könnyű volt barátkozni a táborban hiszen mindenki nagyon barátságos és segítőkész, teljesen olyan, mint egy nagy család!! Az úszóversenyről csak annyit, hogy nagyon jó formába kerültünk, bár ezt sem az edzőnk sem mi nemigen értettük. Mindenesetre Lacibá azt mondta, hogy jövőre az egész úszócsapatot elküldi tánctáborba!! :D Nagyon köszönök mindent, hogy tolerálni tudtátok, hogy közben is és a tábor végén is el kellett mennünk!
Joe

Steinbach Eszty    2007 július 17 09:09
http://www.mindenki.rulz.hu
Sziasztok!
A táborral kapcsolatban szeretnék írni néhány mondatot.Ez volt életem 2. Bonitás tábora és mivel az első nagyon jól sikerült,azt hittem annál jobb nem lehet.Ezért kicsit izgultam...Aztán mégis sikerült felülmúlni a tavalyit.A legjobb érzés az egészben az,hogy új embereket ismerhettem meg,és az,mikor érzed,hogy hozzá tartozol egy csapathoz.Én nagyon szeretném megköszönni ezt a hetet Gabynak,Gézának,Andrásnak,mert úgy érzem sokat fejlődtünk.Nagyon szeretném megköszönni a versenyző előkészítősöknek és a versenyzőknek,hogy befogadtak minket és hogy segítettek,ha kértük,vagy ha látták,hogy nem megy.Köszönöm még Áginak,Zsófinak és Fifinek,hogy egy szobában lehettem velük,remélem jövőre is így lesz.És nagyon szépen köszönöm a Szüleimnek,hogy elengedtek,valamint az itthon maradt Bonitásoknak,hogy nyomon követték az élményeinket.Szeretem a Bonitát és remélem még sok ilyen kellemes élményünk lesz így együtt:-)

Helga    2007 július 16 11:15
Kedves Bonitások!
Minden elismerésem, gyönyörűen táncoltok!
Ami az új oldalt illeti, nagyon tetszik, bár még több videót is fel lehetne rakni. (De úgy, hogy a táncok külön vannak, és nem alárakott zenével, mint például a "Karácsony 2006")

Balogh Bettina    2007 július 15 17:44
Kedves Bonitások!
Nagyon szépen köszönöm ezt a feledhetetlen egy hetet, amit Veletek tölthettem! Köszönettel tartozom Gabinak és Gézának, akik rengeteg új tudással gazdagítottak, és ezáltal közelebb kerültem a tánc szeretetéhez. Teljes szívemből mondhatom azt, hogy megtiszteltetés idetartozni ebbe a csoportba. Most ismertem meg igazán a versenyző és a versenyző előkészítő csoportot, akikkel nagyon jó volt dolgozni. Hihetetlen jó kis társaság vagyunk így együtt, és remélem, hogy még sok ilyen szép és kellemes hetet tölthetünk majd együtt!
Millió puszit küldök mindenkinek: Balogh Bettina

koltay dorina    2007 július 12 10:07
koltay.dorina@hotmail.comkoltay dorina
Nagyon jó volt a tábor! Még a reggeli futás és az edzés is.A disco és a strand is elképesztö volt.Jövöre is számitsatok rám.Jó nyaralást kivánok Gabi és Géza.:):) SOK,SOK puszit küldök DORINA:):):):)

Sára & Hugi    2007 július 08 11:37
grandis@invitel.husára.charly
Gaby és Géza!
Nagyon jól éreztük magunkat a táborban! Szívesen visszamennénk... Köszönünk mindent! Feledhetetlenek voltak a táncórák, a késő estig tartó beszélgetések :p és persze a játékok valamint a diszkó!!! Remélem jövőre is veletek tarthatunk!
Cupp: Sára :roll & Hugi :)

Fanni    2007 július 08 10:01
Szia Gabi és Géza!
Nagyon szupi volt az edzőtábor nagyon szépen köszönjük Nektek!:-)
Millió puszit küldök és jó nyarat kívánok Nektek!
Fanni

Petra    2007 július 07 20:20
hadnagypetra@hotmail.hu
Gaby, Géza!
Nagyon jó az új oldal és a póló is nagyon szupi!!!!! 8) :)

Petra    2007 július 07 20:16
hadnagypetra@hotmail.hu
Kedves Gaby és Géza!!

Nagyon jól éreztem magamat a táborban. Örülök, hogy ilyen jó társaságban tölthettem el ezt a hetet.
Jók voltak az edzések és a különböző programok is nagyon tetszettek.
Kár hogy már el is telt ez a hét.
Ha lesz még edzőtábor akkor rám tutira számíthattok.

Sok Puszi!!!

Mónika    2007 július 07 14:10
por_dan_monika@hotmail.com
Kedves Gaby és Géza!

Nagyon jól éreztem magam a táborban! Úgy visszamennék! Az biztos, hogy jövőre is megyek majd!

Üdv: Mónika


253
bejegyzés
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Parse error: syntax error, unexpected '&' in /web/tanc/bonitatanc.hu/stat/var/access.php on line 122