Skip to content
Főoldal arrow Vendégkönyv

Vendégkönyv

Írás a vendégkönyvbe


Szakács Katalin    2012 június 12 15:40
guzmits.kati
Kedves Gabi és Géza!

Ezúton szeretném megköszönni munkátokat!
Fantasztikus munkát végeztek, és ennek gyümölcsét nagy-nagy örömünkre Veszprém városa is élvezheti. Bárhol léptek fel, ott az önfeledt boldogság és vidámság árad a színpadról! Csodás emberek vagytok mind a ketten!!! Türelmetek és kitartásotok 22 év alatt sem lankadt!..
Ezt igazolja a megszámlálhatatlan siker!!! .. Továbbra is bízzatok magatokban és a gyerekekben, akik nagyon szeretnek benneteket,..mert nagyon sok örömben lesz még részetek így együtt!
Az elmúlt év sikereihez szívből gratulálok!
Igazán büszke vagyok rá,hogy kislányom : Gabika , ennek a klassz csapatnak tagja lehet!
A nyárra jó pihenést és a következő évre pedig még több sikert kívánok a Bonitának!! ( és persze Veszprém közönségének csodás színvonalas produkciókat!)

Szabó Bence    2012 június 06 13:31
Kedves Gabi és Géza! Kedves Bonitások!
Az évadzáró gálán nagyon megható pillanatokat éltem át, amikor szeretettel körülfogva búcsúztattatok minket. Köszönöm.
Életem eddigi legszebb időszakán vagyok túl. Tizennégy rendkívüli évet töltöttem a Bonitában. Ez alatt az idő alatt rengeteget tanultam. Ne higgyétek, hogy csak tánclépéseket! Táncosnak lenni nem átlagos feladat. Első osztályosként kerültem a táncklubhoz, nem is sejtve, mennyi élmény és mennyi megpróbáltatás vár rám. Átéltem csapat-szakadást, párcserét, kudarcokat, sikereket, örömöt és bánatot.
Gabi és Géza mindig azt tanította, hogy tiszta szívvel és a megszerzett tudással próbáljunk előrelépni. Kezdőként még nem egészen értettem ezt. Az évek során rájöttem, hogy a sikerért nem elég csak keményen edzeni, sok minden fejben és lélekben dől el. Fontos az alázat, nem csak a többi táncossal szemben, hanem magával a tánccal szemben is, hiszen ez egy kimeríthetetlen lehetőség a fejlődésre.
A saját példám is mutatja, hogy a sikerhez vezető út nem mindig sima. Ám a kudarcokból lehet a legtöbbet tanulni. Hosszú évekbe tellett, mire a formációs versenyeken egyre jobb eredményeket értünk el. Ez idő alatt vált országosan ismertté, elismertté Gabi és Géza munkája. Rájöttem, a formációs siker kulcsa, hogy az egyén csapattal eggyé váljon.
Nekem mindig egy elvárásom volt: önmagamat felülmúlni. Talán pont ezért tudtam sokszor felszabadultan táncolni.
Egyéniben versenyezve Brigi és én alkottuk a kis csapatot. Amikor kettőnk összhangját meg tudtuk teremteni, akkor értük el legszebb sikereinket.
Minden színpadon töltött perc számomra attól nyerte el értelmét, ha a táncos és a közönsége között megnyílt egy csatorna. Ezúton is szeretném megköszönni a nézőknek a sok éven át tartó bíztatását és elismerését.
Köszönöm Gabinak és Gézának a felejthetetlen élményeket, s hogy egy ilyen nagyszerű közösség tagja lehettem.
A táncosoknak kívánom: a Bonita történelmét sikerekkel írjátok tovább!
Szabó Bence

Haas Dorka    2012 június 04 19:00
Kedves Gaby és Géza!
Nagyon jól éreztem magam a Gálán. Anyuéknak is nagyon tetszett.Remélem, lesz még ilyen jó év!
Dorka @-}--

Auer Kitti    2012 június 04 16:57
auer.kitti1
Szia Gabi és Géza!
Nagyon jó volt az évadzáró gála! Az egész James Bond csapat és a szülők nevében örömmel adtuk át nektek az ajándékunkat.Anyáéknak is nagyon tetszett az egész előadás. Köszönöm, hogy ismét ilyen szép élményekben volt részem!!! Pusszi:Kitti

Kata és Marci    2012 május 08 12:25
Kedves Gabi,
Nagyon szépen köszönjük, hogy betanítottad az esküvői táncunkat. A siker hatalmas volt, a dvd-t ahogy ígértem küldjük.
Kívánunk további szép sikereket és maradj ilyen kedves és tündéri, mint most.
Köszönettel:
Kata és Marci

Rasovszky Zita    2012 április 17 20:02
Kedves Gabi, Géza!
Jó pár éve részesei vagyunk a Formációs Magyar Bajnokságnak, tudjuk, hogy régóta minden Bonitás álma az aranyérem volt. Elmondhatom, hogy egyik szemem sír a másik nevet (persze lehet, hogy fordítva: az egyik nevet és a másik sír), örülök, hogy Rolandom részese lehetett az aranyérmes formációnak, de tudom, hogy a nagyok is nagyon megérdemelték volna pályafutásuk során az áhított aranyat. Számomra a Music Box egy igazi gyöngyszem, különleges formáció, melyet szépen táncoltak a "nagyok". A szurkolói poló kitalálójának is gratulálok, szerintem nagy feltűnést keltettünk, mi "Bonitás" szülők. Hatalmas élmény volt az a bizonyos szombat, remélem még nagyon sok hasonlóban lesz részünk. Minden táncosnak gratulálok, az elért érmekhez, nemzetközi helyezésekhez! Gabi és Géza! Nektek sok erőt kívánok a további munkához, azt gondolom példaértékű, amit a gondjaitokra bízott gyermekeinkkel véghez visztek, Nektek köszönhető, hogy a Bonita egy igazi nagy család. Köszönjük!

Szökrönné Vecsey Bea    2012 április 12 21:23
Kedves Gabi, és Géza!
Gratulálok az eredményekhez!
Kicsit fáj a szívem, hogy Réka már nem táncolt, de Réka ugrált és ujjongott az aranyérem hallatán. Büszke vagyok a picikre akik hősiesen bírták az egész estét, és büszke vagyok az összes többi táncosra is.
Julcsi este 10h-ra körül fáradtan nekem dőlt, s csak annyit mondott: "Anya ugye jövőre is eljöhetek?"
Köszönöm: Bea

Lili,Levi    2012 április 08 12:46
Kedves Gabi és Géza!
Leírhatatlan élményben volt részünk,hogy az első versenyünkön ilyen fantasztikus helyezést értünk el.Büszkék vagyunk az ezüstéremre és minden csapatnak gratulálunk a kiváló eredményért.Köszönjük munkátokat!Hajrá Bonita!!!Üdv.:LILI és LEVI

Eszter, Laci, Beni,    2012 április 06 10:34
Kedves Gaby és Géza!
Felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk az elmúlt hétvégén. Köszönjük Nektek, hogy lehetőséget adtatok a Mazsoláknak a bajnokságon való megmérettetésre! A sikerek nagy erőt adnak mindenkinek a kiváló eredményekben gazdag folytatáshoz. Köszönjük minden Csapattagnak, hogy fél szemét mindig Marcikán tartotta.
Húsvét idején mindenkinek tartalmas pihenést, a lányoknak sok locsolót kívánunk.
Eszter, Laci, Beni, Marci

Anna    2012 április 05 14:10
Kedves Gabi!
Nagyon örülök a szép eredményeknek, amit Zalaegerszegen elértek! Gratulálok mindenkinek!
Kívánom, hogy a jövőben még ennél is eredményesebbek legyenek! Megérdemlik a győzelmet, mert nem csak szépek ezek a fiatalok, hanem igen ügyesek, tehetségesek is.Üdvözlettel Anna

Haas Dorka    2012 április 05 10:41
Kedves Gaby és Géza!
Nem tudom mit mondjak? Nincsenek szavak annyira szuper volt az elmúlt hétvége! Soha nem fogom elfelejteni! Köszönök nektek mindent! Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok nektek, sok piros tojással, és sok locsolóval. HAJRÁ BONITA!!!!

Kerekesné Papp Beáta    2012 április 03 19:24
Kedves Gabi és Géza!
Elsősorban GRATULÁLUNK az eredményekhez!Gyönyörűek és nagyon ügyesek voltak a gyerekek.Hihetetlen élmény volt a Bonitások között szurkolni Nektek.Reméljük, még sok ilyen élményben lesz részünk! Marci -Márk rengeteg eredményes sportteljesítménye ellenére ennek a bronzéremnek örül a legjobban, hisz ezt hat év kemény munka eredményeként könyvelheti el a csapatnak és magának, mely igen nagy örömmel tölti el. Ez az érem került fel a dicsőség falára a "VIP" helyre.
Hajrá Bonita!

Moncsicsi és Márk :)    2012 április 03 18:35
Kedves Gabi és Géza!!
Az elmúlt hétvége csodás élményeket adott nekünk.
Az, hogy ilyen sikert értünk el az első versenyünkön csodálatos érzés, melyet még most sem hiszünk el.Ez az élmény hatalmas erőt ad a folytatáshoz.
Köszönjük ezt a hétvégét!!

Klárika :)    2012 április 02 17:04
Kedves Gabi és Géza!! :)
Az idei verseny volt az eddigi legjobb verseny számomra. Nagyon jól éreztem magam és hihetetlenül örültem a 3. helynek, ahogy a többiek sikerének is. Mindenki nagyon ügyes volt :) Köszönöm ezt a hétvégét.

Kovácsné Marika    2012 április 02 13:36
Kedves Gabi és Géza!!
Most először volt alkalmam, hogy egy ilyen jeles esemény sorozaton szurkolhassak a Bonita csapatainak s gyermekeimnek. Olyan büszke vagyok rátok és a gyerekekre, hogy szavakba sem tudom foglalni. Szuper volt minden, a ruhák, a koreográfiák s a Bonita szurkoló csapata. Köszönöm Gabi és Géza ezt a csodát és a folytatáshoz nagyon sok erőt kívánok.
Üdvözlettel:Mónika és Márk anyukája!! :)


253
bejegyzés
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »
Ma 2018. 2. 25, vasárnap, Géza napja van.
Holnap Edina napja lesz.

Facebook

Visszaszámlálás!

FELNŐTT KEZDŐ TÁNCISKOLA 2018 TAVASZ
2018.02.01
19:30

Countdown
abgelaufen!

Seit
23

Tagen és 23 Std. : 10 Min.: 15 Sek.

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?