Skip to content
Főoldal arrow Tánciskola arrow Felnőtt tanfolyamok
Felnőtt tanfolyamok PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Gaby   

Aktuális tanfolyam>>>

"Táncolni jó, a tánc az öröm forrása" - nemre, korra, vallásra, hivatásra való tekintet nélkül, a tánc nemzetközi, a tánc mindenkié !

Kiknek ajánlom a felnőtt tánciskolát?
A jelentkezők más és más indíttatással és céllal érkeznek a kurzusra.
Azt hihetnénk, csak olyanok iratkoznak be a tanfolyamra, akik imádnak táncolni. Talán meglepő, de ők a kisebb százalékot képviselik. A többség eleinte tele van kétségekkel, gátlásokkal, félelmekkel.

Van, aki párban, van aki szólóban érkezik.Van olyan, aki évekkel korábban járt tánciskolába, szeretné felidézni a tanultakat, s olyan is, aki sajnálja, hogy eddig az ő életéből ez kimaradt.Vannak félénk urak, akik partnerük, feleségük hosszas unszolására engednek a "gyengéd erőszaknak", s bátor hölgyek, akik a tanfolyamon találnak táncpartnerre. Szalagavatósok, "elsőbálozók" , esküvőjükre készülő jegyespárok vagy éppen örömszülők.
Középiskolások, fiatal és érett korú felnőttek, fizikai- és szellemi területen dolgozók, magasak és alacsonyak, molettek és soványak. Mindazok, akiknek hetente egy alkalommal  van 60 percük arra, hogy jól érezzék magukat.


A zene és a tánc, a bennünk szunnyadó muzikalitás és mozgásművészet a természet csodálatos adománya, amely könnyedén életre kelthető, csak meg kell találni a megfelelő kifejezési formát.
Sajnos, manapság nem egyszerű olyan helyre lelni, ahol a megszerzett tánctudásunkat gyakorolhatjuk, eltekintve a családi ünnepektől ( pld. esküvő ) vagy munkahelyi összejövetelektől. Ezt a hiányosságot hivatott pótolni egy tánciskola.


Kellemes, társas összejövetel, amely egyaránt informál és relaxál, ahol barátságok szövődnek, ahol fülbemászó dallamok között feloldódva félretehetjük napi gondjainkat.
A tanfolyam anyaga - a kötelező, általános műveltséghez ma már szorosan hozzátartozó táncokon kívül - mindig tartalmaz olyan populáris, jól használható lépéskombinációkat, koreográfiákat, amelyek jól használhatók a manapság újra virágkorát élő latinos zenei vonulatban.

 A táncolni vágyók a standard- és latin amerikai táncok valamint néhány divattánc tánciskolás alapjait sajátíthatják el heti egy alkalommal, aktív 60 percben. Az angol és bécsi keringő, tangó, szamba, cha-cha-cha, rumba és jive mellett disco-fox, mambo és svéd boogie teszik teljesebbé a kínálatot.

A klasszikus táncok kedvelőit várja a tanfolyam vezetője:

Lunk Gabriella
táncpedagógus, koreográfus

 
Ma 2018. 4. 23, hétfő, Béla napja van.
Holnap György napja lesz.

Facebook

Visszaszámlálás!

BONITA BÁL 2018
2018.03.10
19:00

Countdown
abgelaufen!

Seit
43

Tagen és 07 Std. : 57 Min.: 15 Sek.

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?