Skip to content
Duna TV PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Gaby   
2007. július 21. szombat 17:09

Ma délután leadta a Duna Televízió a miskolci Formációs MB összefoglalóját. A teljesség igénye nélkül. :) Talán annyit azért el lehet várni a szerkesztőtől, hogy az a félmondat, mely szerint az ország minden szegletéből érkeztek csapatok, esetleg az ő felsorolásukkal folytatódjon?! Pénzbe, műsoridőbe nem kerül, viszont kedves gesztus azok felé, akik megdolgoztak azért, hogy ott lehessenek, bár nem lettek aranyérmesek. Persze ettől még - ha rajtam múlik - jövőre is megtáncoljuk! :) Már alig várom, hogy elkezdhessük a felkészülést. 

Még nem nyaraltam. Túl vagyok ugyan a két edzőtáboron, mégis mindig van valami, amit el kell intézni.
Két napot azért sikerült eltöltenem a Velencei tónál. Háát, nem a balcsi, az tuti. ( Elég gyakran hálát adok azért, hogy a jósors idepottyantott a hegyek és a vízpart közé. )Egyébként pedig úgysem az a lényeg hova indulsz, a legfontosabb az, hogy kivel!


Csupa pozitív visszajelzés érkezik a táborokkal kapcsolatban. Gyerekektől, szülőktől egyaránt. Ezen felül sokan megköszönték a naprakész, friss képes tudósítást, a táborzáró játékos csapatverseny online közvetítéstől pedig egyenesen beájultak. Ez utóbbi Tamást dícséri! Cool ötlet volt. :)

 

 
< Előző   Következő >
Ma 2018. 2. 23, péntek, Alfréd napja van.
Holnap Mátyás napja lesz.

Facebook

Visszaszámlálás!

FELNŐTT KEZDŐ TÁNCISKOLA 2018 TAVASZ
2018.02.01
19:30

Countdown
abgelaufen!

Seit
21

Tagen és 11 Std. : 53 Min.: 50 Sek.

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?