Skip to content
Szerda PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Gaby   
2007. május 30. szerda 22:52

Holnap vizsga a műv. suliban. Remélem, ügyesek lesznek. Félévkor büszke voltam rájuk. Zalán és Judit kishuga, Hanna ma megállapította, hogy "tök menő cuccban" jöttem! :) Verset is mondott, de nem ebből kifolyólag, hanem mert búcsúzik az ovitól, ősztől irány az iskola.

Rekordot döntöttem zenevágásban, mindössze két és fél óra volt! Éjfélre már itthon is voltam. :)

Alakulnak a produkciók.. bár nem lett könnyebb. Szeretem, ha van lendület! A Formációs Magyar Bajnokság csúsztatása kicsit összekavarta az éves forgatókönyvünket, így ha a nagy formációk nem is készülhettek el, apró csodákra azért minden csoporttól lehet majd számítani.

Fogynak a jegyek. Erősen. Sajnos még mindig van olyan szülő, aki nem tudja mi is lesz vasárnap??!!  :( Mit tehetnék még? Foglalkoztat a családlátogatás gondolata. Hihihi.

Júniusban, amíg a suli is tart,  táncolunk két hetet. Aztán szusszanásnyi szünet és edzőtábor. Igazság szerint a húzós szezon után jó lesz pihenni, de tény, hogy nagyon várom az új évadot.

Tegnap egy balcsiparton nyaraló házaspár jelentkezett be telefonon a felnőtt órámra. Korábban Dalotti Tibinél és Kovács Zolinál vettek órákat, gondolták benéznek. Fellapozták a netet és rám találtak. Jó volt látni ezt a lelkesedést! Pénteken is jönnek. :)

Sajnos Gellérttel és Estellával ma sem sikerült találkoznom. Hiányoznak.

 
< Előző   Következő >
Ma 2018. 2. 23, péntek, Alfréd napja van.
Holnap Mátyás napja lesz.

Facebook

Visszaszámlálás!

FELNŐTT KEZDŐ TÁNCISKOLA 2018 TAVASZ
2018.02.01
19:30

Countdown
abgelaufen!

Seit
21

Tagen és 12 Std. : 4 Min.: 5 Sek.

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?