Skip to content
Főoldal arrow Gaby blogja arrow Bál 2007
Bál 2007 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Gaby   
2007. április 02. hétfő 19:54
Először is ... megvolt!!!!
Szombat délelőtt már lehetett sejteni a küszöbön álló sikert. A felmerülő nehézségek ellenére szépen, pörgősen zajlott a helyszíni próba, jókedvűen, pozitív izgalommal vártuk az estét. 
A vendégek rendben érkeztek, mindenki megtalálta a számára fenntartott asztalt. A két fővédnök, polgármesterünk és a rektor úr távollétében, Porga Gyula alpolgármester köszöntötte az elegáns vendégeket és táncosokat.
A bőséges repertoárból nem volt egyszerű összeállítani a műsort ... Frappáns és gyönyörű másfél óra volt. :)
Erre az alkalomra készült palotás, formációk, egyéni bemutatók, kűrök. Kicsik nagyok, kezdők és versenyzők. Minden Bonitás. Joggal lehetek büszke rájuk.
Igazi táncünnep.
Aztán hajnalig tartó mulatság. Igényes élő zene, remek vendéglátás a büfében korrekt árakkal, nagyszerű tombola nyeremények és izgalmas táncverseny. Elmúlt három is, mire a zenekar belekezdett az utolsó két számba. Az apró, de annál lelkesebb "B közép- kemény mag"-gal vonatoztunk egyet a "la isla bonita"-ra, majd nagyon stílusosan az Azért vannak a jóbarátok c. Máté Péter dalban olvadtunk egy csodálatos körré.
Ennyi pozitív üzenetet, gratulációt szemtől szemben még sosem kaptam. Ennyi büszke és boldog, önfeledten szórakozó, elégedett arcot régen láttam. Úgy éreztem, ez most közel volt a tökéleteshez...
Vajon egyetlen rosszindulatú, átgondolatlan, felületes vélemény képes ezen változtatni? Nem hiszem... Mégis bosszantott.
 
< Előző   Következő >
Ma 2018. 4. 24, kedd, György napja van.
Holnap Márk napja lesz.

Facebook

Visszaszámlálás!

BONITA BÁL 2018
2018.03.10
19:00

Countdown
abgelaufen!

Seit
44

Tagen és 14 Std. : 43 Min.: 16 Sek.

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?