Skip to content
Főoldal arrow Gaby blogja arrow Nyolcvankettő
Nyolcvankettő PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Gaby   
2007. március 01. csütörtök 00:30

Iszonyatos léptekkel fejlődik az autóipar! Ontja a jobbnál jobb teljesítményű, nyomatékos, csodásan „designolt” verdákat. Új konstrukciók versenyeznek a saját kategórájukban egyéb márkákkal.
Újságok, óriásplakátok, tv műsorok, reklámszpotok hirdetik, ordítják, súlykolják belénk: ezt meg kell venned, ezzel ász lehetsz!

Hasonlítgatjuk, kritizáljuk egymásét, élesedik a verseny a státuszszimbólumok között. Eljutunk oda, hogy észre sem vesszük a sebességet, szemernyi félelemérzet sincs bennünk. Aztán mi lesz a vége? Visszafogjuk, visszagyömöszöljük a palackba… Mert a lakott területen belüli megengedett sebesség 50 km/h (ha tábla nem korlátoz még tovább) és nem  nyolcvankettő! Mindegy, milyen autót vezetsz!Hibáztam, elismertem. De tíz perc huzavona után – késésben - már ne érdeklődjön a családi állapotom felőőől!

Zalán ma tök ügyesen levezette helyettem a bemelegítést, megdícsértem … Aztán az óra második felében fejébe szállt a dicsőség.

Dorka és Máté szorgalmasan lépeget előre. Az edzés előtti, szerdai 45 perces „randink” sikeresnek bizonyul. Meg is céloztunk egy tavaszi versenyt.
Taminak kiment  a bokája, mondtam, pihenjen. Kibírt ülve egy fél rumbát, aztán visszakéretőzött. J

Ahogy néztem ma az edzésen az ifjúsági versenyzőket, eszembe jutott mennyire megérdemelnék már azt a formációs aranyat!! El is kezdünk dolgozni rajta. Nagyszerű skacok, komolyan. Annyira szeretek rájuk büszke lenni!

Vannak, akik kikiabálják magukból a feszültséget, mások pedig csendesen eltolják maguktól a konfliktust és annak állítólagos forrását. Ez nem jó vagy rossz. Eccerűen ez van. Nem vagyunk egyformák.

Pénteken Latin Cocktail! Várom. J

Az éjfél előtti alvás fontos. J Hajnali egy van.
Ma sem olvastam Marquezt.

 
< Előző   Következő >
Ma 2018. 4. 24, kedd, György napja van.
Holnap Márk napja lesz.

Facebook

Visszaszámlálás!

BONITA BÁL 2018
2018.03.10
19:00

Countdown
abgelaufen!

Seit
44

Tagen és 14 Std. : 42 Min.: 27 Sek.

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?