Skip to content
Versenyzők PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Gaby   

Az elmúlt 20 évben a Bonita TSE. sok tehetséges versenyző párost nevelt a magyar táncsportnak. A legelső általunk irányított gyermek generáció ma már egyetemi tanulmányait fejezi be.

Ebbe a csoportba soroljuk azokat a gyermekeket és fiatalokat, akik már rendelkeznek versenykönyvvel, illetve elindultak és folyamatosan részt vesznek a Magyar Táncsport Szövetség klubközi versenyein.

Standard és latin-amerikai táncokat tanulnak, általában heti két alkalommal, 120 percben. Ezen a szinten már különös hangsúlyt kell fektetni a fizikai kondícionálásra, a speciális feladatatsorok, forgáskombinációk, egyensúly- és tartásjavító gyakorlatok nyomatékosítására. Minden táncospár saját sorozatait kondícionálja, irányított, vezetett edzés keretein belül.

Az év során gyakran találkozhat velük a nagyközönség, hiszen az együttes rendkívül népszerű, szép számmal kapunk meghívást különböző vállalati, kulturális vagy egyéb rendezvényekre. 

Különös büszkeség számunkra a versenyzőkből összeállított formációs csapat, amely immár rendszeresen gyönyörű és sikeres koreográfiákkal örvendezteti meg a táncbarát közönséget és vesz részt a Formációs Magyar Bajnokságon.

Helyszín : Bányatröszt épület, előadóterem

Időpont : hétfő, szerda 18.00- 20.00

Trénerek : Lunk Gabriella és Zsoldos Géza

 

 
Ma 2018. 2. 25, vasárnap, Géza napja van.
Holnap Edina napja lesz.

Facebook

Visszaszámlálás!

FELNŐTT KEZDŐ TÁNCISKOLA 2018 TAVASZ
2018.02.01
19:30

Countdown
abgelaufen!

Seit
23

Tagen és 23 Std. : 2 Min.: 27 Sek.

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?