Skip to content
Főoldal arrow Egyesület arrow Csoportok arrow Versenytánc előkészítő
Junior versenyő csoport PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Gaby   

Az esetleges versenyzői pályafutás előkészítése érdekében ebben a csoportban már kialakult párok sajátíthatják és mélyíthetik el a versenytáncok alapjait, heti két alkalommal, 90 percben.

Itt az óra keretein belül kap helyet a harminc perces aerob illetve straching jellegű gyakorlatokból álló bemelegítés, amely egyaránt kondícionál, növeli a fizikai állóképességet, segít kiküszöbölni az esetleges sérüléseket, dinamikussá és széppé formálja a mozdulatokat, ezáltal észrevétlenül felkészítve a táncos testét és lelkét a koreográfiák befogadására. A speciális diagonál és forgáskombinációkat tükör előtt végzett, klasszikus balettből átemelt hasznos kar- és lábgyakorlatok követik, majd ezután kerül sor a versenytánc alapok elmélyítésére, sorozatok összeállítására. 

A csoport tagjai részt vesznek a hagyományos "bonitás"   rendezvényeken, fellépési, bemutatkozási lehetőségük a karácsonyi gálán, iskolai rendezvényen, hagyományos tavaszköszöntő bálunkon, illetve az évadzáró színpadi gálaműsorban lesz. A tehetséges, szorgalmas párok bekapcsolódhatnak a táncklub fellépéseibe, illetve tagjai lehetnek a formációs csapatnak.

Helyszín:Bányatröszt épület, előadóterem (Veszprém, Budapest út 2.)

Időpont: hétfő, szerda, 16.30 - 18.00

Az órákat vezeti: Lunk Gabriella táncpedagógus, művészeti vezető és Zsoldos Géza  

 

 
Ma 2018. 2. 25, vasárnap, Géza napja van.
Holnap Edina napja lesz.

Facebook

Visszaszámlálás!

FELNŐTT KEZDŐ TÁNCISKOLA 2018 TAVASZ
2018.02.01
19:30

Countdown
abgelaufen!

Seit
23

Tagen és 22 Std. : 55 Min.: 33 Sek.

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?