Skip to content
Főoldal arrow Egyesület arrow Csoportok arrow Kezdő csoport
Kezdő csoport, 6 - 16 éves korig PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Gaby   

A veszprémi Bonita Versenytáncklub megalakulásának első pillanatától megkülönböztetett figyelmet fordít az utánpótlás képzésre. Hiszen a tánciskolában elkövetett első lépések és botlások nélkül nem létezne a versenytánc művészet.

A kezdő csoport tagjai általában 6-16 éves gyermekek, akik heti egy alkalommal, 75 percben sajátíthatják el a klasszikus társastáncok alapjait. A tanfolyam az iskolai évhez hasonlóan októbertől május végéig tart, ezáltal folyamatos bekapcsolódási lehetőséget biztosítva a "későn érkezők" számára.
A tananyag magában foglalja az angol- és bécsi keringő, tangó, szamba, cha-cha-cha, rumba és jive valamint néhány divattánc, mint például a disco-fox, mambo és a svéd boogie lépéseit.

A tanulók jelentkezhetnek ellenkező nemű partner nélkül is, de a második évben a következő, magasabb szintű csoportba jutás alapfeltétele, hogy egy fiú és egy lány párt alkosson. Előnyt jelenthet a korábban megszerzett tánctechnikai előképzettség, klasszikus balett, jazz vagy néptánc alapokból.

A csoport tagjai részt vehetnek a hagyományos "bonitás" rendezvényeken, házi bemutatkozási, fellépési lehetőségük a karácsonyi gálán, a tavasszal esedékes bálunkon, az évad végi színpadi előadásunk keretében valamint a májusi évzáró rendezvényen, az ún. "koszorúcskán" lesz.

Helyszín : Bányatröszt épület, előadóterem (Veszprém, Budapest út 2.)

Időpont : péntekenként 17.00- 18.15

Az órákat vezeti : Lunk Gabriella táncpedagógus és Zsoldos Géza

 

 

 
Ma 2018. 4. 23, hétfő, Béla napja van.
Holnap György napja lesz.

Facebook

Visszaszámlálás!

BONITA BÁL 2018
2018.03.10
19:00

Countdown
abgelaufen!

Seit
43

Tagen és 07 Std. : 53 Min.: 43 Sek.

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?