Skip to content
Főoldal arrow Tánciskola arrow Jegyespárok felkészítése
Jegyespárok felkészítése PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Gaby   

Amikor eljön a nagy pillanat...
Hónapokon át készülődünk egy varázslatos napra, egy délutánra, egy estére, egy éjszakára. Mindent megteszünk a siker érdekében. A cél az, hogy vendégeink és mi is jól érezzük magunkat életünk egyik legmeghatározóbb pillanatában. Ez akkor lesz tökéletes, ha jó házigazdák vagyunk. Magunk alakítjuk a násznép hangulatát és ők is hatással vannak a miénkre. A sok fontos teendő mellett okos döntés felülvizsgálni tánctudásunkat. A feszengő, "jajj csak táncolni ne kelljen" jegyespár és a "bocs, fáj a lábam és különben sem tudok jól táncolni" vendégsereg ritkán hoz össze emlékezetes, vidám lakodalmat.
Ebben segíthet egy tánctanár. Feloldani a gátlásokat, megerősíteni a már megszerzett tudást. Kétféle képzési forma lehetséges.

Magánóra: óraszámtól és rátermettségtől függően szűkebb, illetve bővebb tananyag elsajátítása. Minimum 3*60 percet ajánlok. Ebben angol- és bécsi keringő, svéd-boog és kérés esetén néhány figurából álló saját "meglepetés koreográfia" szerepel.

Nyolc hetes felnőtt tánciskola: klasszikus tananyag standard-, latin-amerikai és divattáncokból. 10*60 perc. A tanfolyam magabiztos tudást ad, hiszen az új táncok elsajátítása mellett az órákon ismétlésre is van lehetőség.

Természetesen nem csupán a fiatal pár számára...  

 
Ma 2018. 2. 25, vasárnap, Géza napja van.
Holnap Edina napja lesz.

Facebook

Visszaszámlálás!

FELNŐTT KEZDŐ TÁNCISKOLA 2018 TAVASZ
2018.02.01
19:30

Countdown
abgelaufen!

Seit
23

Tagen és 23 Std. : 9 Min.: 25 Sek.

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?